Al doilea copil al ducesei de Cambridge și al prințului William, este al patrulea moștenitor al tronului britanic. Ea a primit numele Charlotte Elizabeth Diana – în semn de omagiu adus bunicii paterne, prinţesa Diana de Wales, şi a străbunicii sale, regina Elizabeth a II-a.

La fiecare aniversare, a devenit o tradiție pentru familia regală să publice imagini adorabile cu sărbătoriții.

Cu ocazia primei aniversări a prinţesei Charlotte, Palatul Kensington a dat publicităţii patru fotografii ale acesteia, realizate de Kate. Anul trecut, de ziua ei a fost făcută publică o nouă poză cu ea, realizată de ducesa de Cambridge, în grădina reședinței pe care familia o deține în Norfolk. Micuța Charlotte purta un pulover galben, decorat cu desene care reprezintă oi. Anul acesta au publicat însă o imagine cu Charlotte din prima ei zi la grădiniță pentru a marca evenimentul.

Prințesa Charlotte a fost botezată la biserica St. Mary Magdalene din Sandringham pe 5 iulie 2015, cu apă din râul Iordan de arhiepiscopul de Canterbury.

Citește și: Secretul din spatele numelui celui de-al treilea bebeluș regal al lui Kate Middleton și al prințului William. Ascunde o poveste foarte tristă

Prințesa Charlotte a salutat multimea ca oa devărată prințesăSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Prințesa Charlotte considerată următoarea Lady Di

 

Prințesa Charlotte a făcut istorie la nașterea frățiorul ei, prințul Louis, ce a venit pe lume pe 23 aprilie. Deși oamenii s-au adunat în număr mare în fața spitalului pentru a-l vedea pe noul membru al familiei regale, micuța prințesă Charlotte a furat toată atenția și a făcut mulțimea să suspine.

Imediat cum a coborât din mașină, ea a topit inimile tuturor cu gestul ei de a saluta oamenii strânși la fața locului, ca o adevărată prințesă,  cu o mică fluturare a mâinii. Mai mult, înainte de a intra în spital, micuța s-a mai întors încă o dată să salute publicul, iar imaginile cu ea s-au viralizat imediat pe internet.

Oamenii au adorat-o pe micuța prințesă, spunând că este extrem de drăguță și ar putea să fie următoarea Diana, deoarece de câte ori apare în public atrage toată atenția.  „Prințesa Charlotte a furat complet atenția și este cea mai adorabilă fetiță. Micuțul ei salut cu mâna mi-a topit inima”, „Va deveni o regină grozavă”, „Micuța Charlotte este deja o celebritatea”, au fost câteva dintre comentariile faniilor.

Citește și: