La doar câteva ore după ce a născut, ducesa a părăsit spitalul împreună cu soțul său și cu bebelușul familiei. Însă, înainte să plece, Kate și bebelușul i-au așteptat în vizită și pe frații lui,  Prințul George (4 ani) și Prințesa Charlotte (2 ani). Aceștia au fost aduși la spital de tatăl lor, prințul William, spre deliciul presei.

Citește și: Kate Middleton a născut un băiat. Prințul William a asistat la naștere

Prințesa Charlotte a salutat multimea ca oa devărată prințesăSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

Imaginile cu Charlotte s-au viralizat imediat pe internet

 

Cea care a atras toate privirile a fost Charlotte. Imediat cum a coborât din mașină, ea a topit inimile tuturor cu gestul ei de a saluta oamenii strânși la fața locului, ca o adevărată prințesă,  cu o mică fluturare a mâinii. Mai mult, înainte de a intra în spital, micuța s-a mai întors încă o dată să salute publicul, iar imaginile cu ea s-au viralizat imediat pe internet. George s-a arătat ceva mai timid și a evitat să se uite la mulțime.

Oamenii au adorat-o pe micuța prințesă, spunând că este extrem de drăguță și ar putea să fie următoarea Diana.  „Prințesa Charlotte a furat complet atenția și este cea mai adorabilă fetiță. Micuțul ei salut cu mâna mi-a topit inima”, „Va deveni o regină grozavă”, „Micuța Charlotte este deja o celebritatea”, au fost câteva dintre comentariile faniilor.

Bebelușul este al cincilea moștenitor la tronul Marii Britanii și al șaselea strănepot al Reginei Elisabeta a II-a. Surse oficiale ale Casei Regale au declarat că Prințul William a asistat la nașterea celui de-al treilea copil al său.  Numele micuțului nu a fost încă dezvăluit, dar britanicii fac presupuneri pe această temă. Printre preferatele lor se numără Arthur, James sau Alexander.

Citește și: