Kate Middleton și prințul William au tratat-o pe micuța Charlotte  ca o adevărată prințesa de ziua ei. Au surprins-o la grădiniță, unde i-au dus un tort să-l împartă cu colegii ei, iar când a ajuns acasă au așteptat-o cu mai multe surprize. Mami și tati i-au organizat o mică petrecere acasă, la palatul Kensington. I-au pregătit mâncarea preferată la cină, au așteptat-o cu încă un tort și multe cadouri. „Le place să facă mare tam-tam la aniversările copiilor lor. La fiecare zi de naștere există un tort, mâncarea lor preferată și multe cadouri”, a declarat o sursă de la palat pentru US Weekly.

Însă, prințesa Charlotte susține că de departe cel mai frumos cadou pentru ziua ei este frățiorul ei mai mic,  Louis. „Charlotte este cu adevărat încântată că are un frate mai mic cu care să se joace. Și-a luat atribuțiile de soră mai mare în serios. Ea nu pleacă nici o clipă de lângă bebelușul Louis”, a mai spus sursa.

Cum se pronunță corect numele celui de-al treilea copil al lui Kate Middleton: „Lou-ie sau Lou-is”?SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Citește și: La un an după ce a pozat complet cheală, Edith González face un anunț neașteptat. Fanii actriței sunt extrem de îngrijorați

Prințesa Charlotte seamănă foarte mult cu prințul George

Fiica lui Kate Middleton se pare că are însă cu cine să semene. A luat acest obicei de la fratele ei mai mare, prințul George, care este foarte protector cu Charlotte.

„Charlotte este exact ca el. (n.r. ca prințul George). Între ei doi există o legătură foarte puternică, iar acum Charlotte vrea să aibă o legătură asemănătoare și cu Louis”, a adăugat sursa.

Kate Middleton a publicat recent o imagine adorabilă  în care mica prințesă își ține fratele mai mic în brațe și îl sărută pe frunte.

Prințesa Charlotte a furat toată atenția la nașterea micului prinț Louis. Când și-a făcut apariția la spitalul St Mary’s, unde a mers să-și cunoască frățiorul , ea a cucerit publicul cu gestul ei adorabil. Până a intrat în spital a salutat mulțimea, făcând cu mâna ca o adevărată prințesă. Prințul Louis s-a născut pe 23 aprilie 2018 și el a devenit al cincilea moștenitor al coroanei britanice, în ordinea succesiunii la tron.

 

Citește și: