Totuși, camera ei de la Palatul Kensington e plină de jucării. E, practic, ”visul oricărei fetițe”, a povestit o sursă. ”Jucăriile ei valorează o avere”, a mai spus acesta.

”E încă mică, dar Charlotte are lucruri pe care majoritatea adulților pot doar să și le dorească. Are cele mai scumpe jucării! Char are totul!”, a mai spus sursa, amintind că micuța cu o personalitate mai mare ca ea are și norocul de a merge la una dintre cele mai prestigioase grădinițe din Londra.

Casă pentru păpuși de un milion de dolari

În marea de jucării a prințesei în vârstă de 3 ani se află și o casă pentru păpuși, în valoare de un milion de dolari. Prințesa schimbă zilnic rochițele păpușilor, ghidându-se chiar după propriile haine.

În plus, rearanjează periodic camerele în miniatură, dovedindu-se extrem de inventivă.

Casa păpușilor nu e o achiziție nouă, ea aflându-se în zestrea familiei regale britanice de generații. Prin urmare, valoarea ei e cu atât mai mare.

În plus, în dressingul ei sunt numai haine de marcă, de la branduri celbre. ”E unul dintre cei mai norocoși copii din lume. Viața ei e un basm total!”, a mai declarat sursa.

Adoră să doarmă peste noapte la Gan – Gan

Când nu se joacă cu păpușile, Charlotte adoră să o viziteze pe străbunica ei, regina Elisabeta. ”Să doarmă peste noapte la Gan – Gan (cum a poreclit-o pe regină – n. red.) e una dintre distracțiile ei favorite.

Între monarhul în vârstă de 92 de ani și fetița de 3 ani e o legătură foarte strânsă, cele două împărtășind o pasiune comună: dragostea pentru animale. Cum amândouă adoră caii, când vine în vizită, Charlotte adoră să meargă cu străbunica ei să salute animalele. Iar recent, a început să ia cursuri de călărie. Regina Elisabeta e cea care a adus această tradiție în familie, ea călărind chiar și la această vârstă.

Vezi și În familia regală britanică, bărbații fac un sport, femeile altul. Se lasă și prințesa Charlotte convinsă?

Citește și: