Prințesa Charlotte, fiica lui Kate Middleton și a prințului William, a împlinit 6 ani, iar ducii de Cambridge au publicat o nouă fotografie cu ea, în care este adorabilă. Imaginea a cucerit internetul și toți sunt de părere de micuța e copia fidelă a tatălui ei.

Prințesa Charlotte a împlinit vârsta 6 ani pe 2 mai, iar părinții săi, așa cum și-au obișnuit fanii, au împărtășit o nouă fotografie adorabilă cu ea.

În fotografie o vedem pe Prințesa Charlotte cu părul lung și desfăcut, purtând o rochie Rachel Riley cu imprimeu floral și având zâmbetul pe buze. Imaginea a fost realizată în acest weekend chiar de mama ei, Kate Middleton, la casa lor din Norfolk, înainte de aniversarea Prințesei Charlotte.

Imaginea cu Prințesa Charlotte nu a fost făcută publică de către ducii de Cambridge pe conturile lor de socializare, așa cum obișnuiesc să facă în fiecare an, ci aceasta a fost transmisă presei. Prințul William și Kate Middleton s-au alăturat boicotului din mediul online al cluburilor profesionale de fotbal din Anglia. Prin acest boicot, care se desfășoară până luni, 3 mai, se dorește ca platformele de social media să fie încurajate să ia măsuri mult mai ferme împotriva abuzurilor rasiste și sexiste existente în mediul online. Prințul William, care este președintele Asociației de Fotbal, și-a făcut publică decizia de a se alătura boicotului prin intermediul unui mesaj publicat pe rețelele de socializare.

profimedia-0608933197SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 12

Cu toate acestea, revista britanică Vogue a făcut publică imaginea pe Instagram, iar aceasta s-a viralizat imediat. Fanii entuziasmați au fost uimiți de cât de mult seamănă Charlotte cu tatăl ei, spunând că este copia lui fidelă, în timp ce alții sunt convinși că fetița seamănă izbitor cu regina.

„Zici că ea geamăna tatălui ei. Și ce a crescut!”, „E William toată”, „E leită William”, „ Deja 6 ani? Ce zboară timpul”, „Seamănă cu regina”, „Arată ca regina în tinerețe”, „Mami le face puilor ei fotografii superbe”, Parcă e regina reîncarnată”, au fost câteva dintre comentariile fanilor.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de British Vogue (@britishvogue)

Fotografia cu Prințesa Charlotte a fost făcută publică la distanță de câteva zile de când Prințul William și Kate Middleton au sărbătorit 10 ani de la căsătorie. Cu această ocazie, cei doi au ales să își celebreze în fața lumii întregi aniversarea a 10 ani de la nuntă împărtășind două imagini romantice cu ei. Fotografiile au fost făcute la Kensington Palace, de către fotograful Chris Floyd.

De asemenea, Prințul William și Kate Middleton au publicat și un video inedit alături de cei trei copii ai lor, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis, care a aniversat recent trei ani, la doar câteva zile după ce străbunica lui, Regina Elisabeta a II-a, a aniversat 95 de ani.

Foto: Profimedia