La începutul acestui an, o defecţiune la sistemul de alimentare cu apă au făcut-o pe prinţesa Charlène (39 de ani) să se mute din palatul princiar împreună cu cei doi copii ai ei, Jacques şi Gabriella, în vârstă de 3 ani, la Hotelul Ermitage din Monaco.  Potrivit site-ului legossip.net, „exilul” trebuia să dureze decât câteva săptămâni, atât cât durau reparaţiile şi refacerea unor picturi. Dar lucrurile au devenit mai complicate.„Problema trebuia să fie rezolvată într-un timp scurt, însă lucrurile au devenit complicate”, scriu jurnaliștii francezi.

Publicația „France Dimanche”. Care a preluat informații din revista Bunte, susține că prințesa nu s-a întors la palat și ar sta în continuare la hotelul Ermitage. Aceștia susțin că ar fi apărut niște tensiuni în cuplul princiar. În timp ce unii vorbesc despre o eventuală despărțire, explicația ar fi că cei doi au decis să facă renovări și au decis ca Charlene și copiii să se întoarcă după ce vor termina toate reparațiile.

Prințesa Charlène şi prințul Albert de Monaco trăiesc separaţi de la începutul anului. De ce au luat această decizie?SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Citește și: Cine sunt piticii de la Fort Boyard. Ce iubită frumoasă are Passe-Temps. Cei doi se pregătesc să devină părinți

Prinţesa Charlene de Monaco și prințul Albert s-au căsătorit în 2011

“A lăsat să se continue lucrările, se fac mutări succesive, Charlène aşteaptă ca totul să fie absolut terminat pentru a deveni la palat sau au găsit o formă de armonie dovedind că nu au nevoie ca să se vadă zilnic pentru a se iubi”, mai scrie în publicația menționată.

Cu toate acestea, de câte ori apar în public Charlene și prințul Albert de Monaco par că se iubesc mai mult ca oricând și nu se sfiesc să se sărute în fața tuturor.  Despre mariajul prințului Albert al II-lea de Monaco cu frumoasa Charlene s-au scris multe, cum că cei doi ar avea o căsnicie aranjată și că aceasta ar fi tare nefericită alături de Albert, după ce în pozele de la nunta lor, ea a apărut extrem de tristă.

Charlene a fost cea mai tristă mireasă din lume

Prinţesa Charlene de Monaco a plâns la nunta sa cu Prinţul Albert din 2011, iar zvonurile privind tristeţea ei au continuat și după ce a anunțat că este însărcinată. Deși multă lume spunea că va claca și cei doi vor ajunge repede la divorț. Fosta înotătoare din Africa de Sud  a fost numită de presă printesa cu chip trist de la Monaco.

Ei au împreună doi copii superbi gemeni,  prințul moștenitor  Jacques și prințesa Gabriella, care atrag toate privirile de câte ori apar în public, cu părul blond și creț fiind extrem de drăgălași, ei moștenind trăsături de la ambii părinți. Cei doi copii s-au născut pe 10 decembrie 2014. Gabriella Thérèse Marie a venit pe lume cu două minute înaintea fratelui ei, Jacques Honoré Rainier. Deşi s-a născut după sora sa, Jacques, în calitate de băiat, are prioritate în ordinul succesiunii la tron.

Citește și: