Prințesa Charlene și Albert de Monaco sărbătoresc 10 ani de căsnicie pe 1 iulie, dar cei doi vor avea parte de o aniversare tristă. Și asta, pentru că frumoasa blondă, poreclită cea mai tristă prințesă din lume, are probleme mari de sănătate.

Charlene de Monaco a plecat din luna martie în Africa de Sud, țara în care a copilărit și pe care a reprezentat-o la Jocurile Olimpice din 2000, pentru a lucra cot la cot cu o unitate ce se ocupă de îngrijirea rinocerilor și stoparea braconajului. Deși ar fi trebui să se întoarcă deja în Monaco, prințesa are probleme mari de sănătate și nu se poate întoarce acasă, la soțul și copiii ei. Ea a făcut o infecție gravă la o ureche, iar medicii i-au interzis să călătoreasc. Astfel, prințesa va lipsi de la aniveresarea celor 10 ani de căsnicie, ce va avea loc pe 1 iulie, fiind departe de familie.

Prințesa Charlene de Monaco are probleme de sănătate grave. Ea este supusă mai multor proceduri complicate după ce a contractat o infecție severă a urechii, nasului și gâtului în luna mai, ceea ce înseamnă că nu va mai putea călători înapoi în Regat, potrivit Daily Mail.

Prințul Albert al II-lea de Monaco a împlinit 60 de ani! Iată cum a sărbătoritSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Cea mai recentă intervenție pe care a suferit-o a avut loc în urmă cu câteva zile, iar doctorii au sfătuit-o să nu călătorească, mai ales că vor urma și alte proceduri medicale. Cu toate acestea, Charlene a mărturisit că deși e departe, soțul ei o ajută zilnic să treacă peste problemele pe care le are.

Citește și: Cele mai recente imagini cu Charlene de Monaco au șocat pe toată lumea! Mulți nu au recunoscut-o

„Anul acesta este primul în care nu sunt alături de soțul meu în ziua aniversării noastre din iulie, ceea ce este dificil și mă întristează. Albert și cu mine am decis să urmăm instrucțiunile date de echipa medicală, deși este foarte greu. Soțul meu a fost un sprijin incredibil. Conversațiile zilnice cu el și cu copii mă ajută enorm să-mi mențin buna dispoziție, însă îmi e dor să fiu cu ei. A fost un moment special să-mi am familia alături în Africa de Sud, a fost minunat să-i văd. De abia aștept să ne reunim”, a transmis Charlene de Monaco într-un comunicat de presă.

De asemenea, ea i-a făcut o urare emoționantă soțului ei, în care îi mulțumește pentru copiii minunați pe care îi au împreună.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HSH Princess Charlene (@hshprincesscharlene)

Cu toate acestea, Charlene a publicat pe Instagram un filmuleț emoționant cu familia ei. Luna trecută, aceasta a fost vizitată în rezervația din Africa de Sud de către soț, gemenii lor de șase ani, dar și de familia fratelui ei.

Citește și:

Cadoul inedit pe care Smiley și Gina Pistol i l-au făcut fiicei lor după botez. Josephine se va mândri cu el

Cosmina Păsărin revine la TV! În ce emisiune va putea fi văzută zilnic