Dacă până acum a fost mereu o prezență elegantă, care a impus respect, iată că soția principelui Albert de Monaco a luat o decizie vizavi de aspectul ei care a șocat pe toată lumea.

Concret, prințesa, fostă medaliată olimpică și mamă a doi copii, a apărut la un eveniment public, unde oferea copiilor cadouri, cu jumătate de cap ras.

Practic, pe jumătate din cap era cheală, fătă celebrele cosițe blonde.

Frizura punk, una adoptată mai cu seamă de cei foarte tineri, cu siguranță nu se potrivește cuiva care are statutul de prințesă, au comentat hair-styliști din toată lumea, la vederea imaginilor.

Brad Allen, un stilist al vedetelor din Marea Britanie, a declarat pentru Daily Mail că tunsoarea este prea ”dură” și ”nu i se potrivește deloc” prințesei. Aceasta a adăugat că noua coafură ”arată îngrozitor”.

”Sunt profund șocat de transformare”, a mai spus el. ”Înțeleg că oamenii vor să încerce ceva diferit după ce s-au plictisit de aceeași tunsoare, aceleași culori, în carantină. Dar nu îi sfătuiesc să ia măsuri atât de drastice”, a mai spus acesta.

Vezi și Prințesa Charlene a publicat imagini adorabile cu gemenii ei și ai prințului Albert de Monaco

Citește și:

Ea este mama lui Fuego! Mesajul din suflet transmis de artist celei care i-a dat viață

Povestea lui Ionuț Belei, câștigătorul de la Chefi la cuțite. Ce pregătire are, de fapt, și ce va face cu premiul de 30.000 de euro