Prințul Albert de Monaco a fost văzut singur, trist și abătut, la slujba de comemorare a prințului Priphil, soțul reginei Elisabeta a II-a, care s-a stins din viață în urmă cu un an. Absența prințesei Charlene a atras imediat atenția jurnaliștilor și a internauților și toată lumea a vorbit despre acest lucru, fiind convinși că nu e altceva decât un semn că relația lor e mai rece ca oricând.

Princess Grace Awards Gala, Arrivals, Los Angeles, USA – 25 Oct 2017SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 22

Charlene s-a confruntat în ultima vreme cu mari probleme de sănătate. După mai multe intervenții chirurgicale în Africa de Sud, unde a stat zece luni, soția prințului Albert a reușit în noiembrie anul trecut să se întoarcă la Monaco, unde a stat doar câteva zile însă.

Prințesa Charlene a refuzat să locuiască la palat

Prințul a anunțat ulterior că soția lui se află internată într-o locație secretă pentru a se recupera având în vedere că este epuizată atât fizic, cât și psihic, starea de sănătate a prințesei iscând un val de controverse și îngrijorare mare printre fani. Astfel, după patru luni petrecut în Elveția, într-o clinică de lux, Charlene s-a întors acasă, pe 12 martie, dar a refuzat să stea la palatul Grimaldi. Potrivit presei franceze, fosta sportivă i-a cerut soțului ei să stea la reședința de vacanță Roc Agel, împreună cu copiii ei, departe de familia acestuia.

Prințesa Charlene s-a întors în Elveția

Se pare că aceasta a fost condiția ei pentru a se întoarce acasă și pentru a nu divorța de Albert. Deși familia regală din Monaco a anunțat că Charlene se va recupera acasă, alături de copii, și își va relua treptat activitățile, soția prințului Albert pare a fi într-o formă bună. Aceasta a fost surprinsă pentru prima dată de când s-a întors în Monaco, pe aeroportul din Nisa, potrivit postului TV german RTL. În emisiunea „Royal Talk”, jurnaliștii nemți au publicat imagini cu prințesa în timp ce se urcă într-un avion spre Elveția. Celebra blondă a decis să se întoarcă înapoi în Elveția, probabil, pentru un nou control medical. Cu toate acestea, Charlene era zâmbitoare și părea într-o formă foarte bună.

osta sportiva a acceptat să rămână în această căsnicie doar dacă poate locui departe de palatul Grimaldi. Potrivit publicației franceze Voici, cei doi au discutat despre un posibil divorț, iar Charlene a fost de acord să nu facă acest pas doar dacă ține cont de dorința ei.

Pentru Charlene se pare că palatul princiar Grimaldi este un loc plin de „amintiri neplăcute”, și un spațiu imens și luxos, pe care trebuie să-l împartă cu cumnata ei, Carolina, cu care nu pare să se înțeleagă deloc, relația lor fiind una destul de rece și neplăcută în ultima vreme.Palatul Roc Agel este mai degrabă un conac superb, în munții principatului, fiind înconjurat de apele albastre de pe Coasta de Azur și este echipat cu tot ce trebuie pentru a oferi confort maxim, precum piscine, teren de tenis, grădini spectaculoase și o fermă organică de lux care produce alimente organice încă din 1960. Este un loc în care e ușor să te simți relaxat și conectat cu natura, după cum notează revista franceza.

Conacul se află mijlocul naturii, cu vedere la mare de pe înălțimile principatului și a fost cumpărat de prințul Rainier în 1957, ca dar pentru frumoasa lui soție, Grace, la doar un an de la nuntă, când actrița era însărcinată cu primul lor copil. Prințesa intenționează să locuiască permanent aici cu copiii ei, în vârstă de șapte ani, având în vedere că din noiembrie anul trecut, ei au fost retrași de la școală pentru a învăța acasă, în regim de homeschooling.

Dacă pentru prințul Rainier și iubita sa soție, Grace Kelly, cele 56 de hectare din Roc Agel reprezentau un paradis departe de privirile indiscrete unde să-și trăiască dragostea și să se dedice familiei lor, totuși, pentru soția lui Alberto această casă pare mult cu un refugiu, un loc de evadare.

„Pentru prima dată, Charlene a rostit cuvântul „divorț”. Și pentru el este de neconceput”, a declarat o sursă pentru Voici.

Prințesa Charlene ar putea să piardă custodia copiilor


„El este gata să facă orice pentru a nu ajunge în acel punct (n.r. la divorț) și ea știe bine”, mai spune sursa precizând că în principat se vorbește despre sfârșitul căsătoriei lor.

Misterioasă, elegantă, cu o mină puţin tristă, prinţesa Charlene de Monaco a fascinat, mereu, opinia publică. Povestea de dragoste cu Albert de Monaco a adus-o în centrul atenţiei, dar şi sub lupa necruţătoare a tabloidelor. În cazul unui divorţ, fosta înotătoare nu va rămâne în impas financiar, indiferent dacă există un contract prenupţial sau nu. Are o avere estimată la 150 de milioane de dolari. Marea luptă se va da pe custodia celor doi copii, gemenii Jacques şi Gabriella în vârstă de 7 ani.

Albert şi Charlene s-au căsătorit în 2011, în cadrul unui eveniment care a costat 70 de milioane de dolari. Lacrimile ei de la nuntă au făcut înconjurul lumii în 2011 și i-au adus rapid porecla de „cea mai tristă prințesă din lume”.

Citește și: