Potrivit revistei Closer, prințesa nu mai vrea să se întoarcă la Monaco. Ea intenționează să se mute în altă parte împreună cu copiii ei, gemenii Jacques și Gabriella, în vârstă de șapte ani. Potrivit sursei menționate, se pare că Charlene are de gând să-și roage soțul să călătorească mai des dacă vrea să-i vadă.

Charléne lipsește de la Monaco de peste un an, cu excepția apariției trecătoare în noiembrie anul trecut. O infecție puternică la nivelul sinusurilor a blocat-o în Africa de Sud, apoi s-a internat într-o clinică elvețiană de lux. Iar acum, după luni de zile departe de Principat, „ea a înțeles că revenirea să locuiască în Monaco nu i-ar face bine”, dpotrivit Closer.

The wedding of Crown Princess Victoria and Daniel Westling, Government Reception, Stockholm City Hall, Stockholm, Sweden – 18 Jun 2010SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Cu toate acestea, nu vrea să renunțe la copiii săi. În ultimele luni „a suferit foarte mult de pe urma despărțirii de Jacques și Gabriella”. De asemenea, „copiii suferă atât de mult din cauza faptului că sunt departe de mamei lor”. Albert de Monaco a mărturisit chiar el în toate aprițiile publice că micuții lui sunt din ce în ce mai triști și mai abătuți fără mama lor, care lipsește de acasă de prea mult timp. Însă, Charlene a decis acum: vrea să se stabilească cu copiii ei în altă parte. Culmea, se pare că aceasta se gândește chiar la Elveția, unde și-a petrecut ultimele patru luni, din cauza problemelor ei de sănătate. Albert a internat-o într-o clinică de aici pentru a-și reveni, după ce acesta a spus că soția lui are probleme fizice și psihice, fiind epuizată.

„Îl va ruga pe Albert să călătorească pentru a-i vedea”, a mai spus o sursă pentru Closer.

Noua indiscreție pare să confirme zvonurile care au apărut de luni întregi cum că Albert și Charlene au probleme în mariaj și un divorț va fi iminent între ei. Însă, deocamdată cuplul regal nu a confirmat, dar nici nu a negat informația.

Misterioasă, elegantă, cu o mină puţin tristă, prinţesa Charlene de Monaco a fascinat, mereu, opinia publică. Povestea de dragoste cu Albert de Monaco a adus-o în centrul atenţiei, dar şi sub lupa necruţătoare a tabloidelor. În cazul unui divorţ, fosta înotătoare nu va rămâne în impas financiar, indiferent dacă există un contract prenupţial sau nu. Are o avere estimată la 150 de milioane de dolari. Marea luptă se va da pe custodia celor doi copii, gemenii Jacques şi Gabriella în vârstă de 7 ani. Albert şi Charlene s-au căsătorit în 2011, în cadrul unui eveniment care a costat 70 de milioane de dolari. Lacrimile de la nuntă au făcut înconjurul lumii în 2011 și i-au adus rapid porecla de „cea mai tristă printeșă din lume”.

Foto: Profimedia