Potrivit site-ului royalcentral.co.uk, gemenii Jacques și Gabriella i-ar fi adus mamei lor desene, fotografii și multe mici cadouri pentru ca prințesa să se simtă mai puțin singură în noul ei adăpost.

charlene-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9Prințesa Charlene, în vârstă de 43 de ani, este tratată în prezent într-un loc ținut secret de către familia regală, cel mai probabil în Elveția, foarte departe de Monte Carlo.

Decizia de internare ar fi fost luată după ce Charlene a acuzat o oboseală severă și un puternic sentiment de epuizare la întoarcerea din Africa de Sud, unde a petrecutmai bine de șase până la luni din cauza unei infecții ORL.

Bârfele atribuie însă această nouă spitalizare forțată unor puternice accese de furie pe care le-ar fi manifestat prințesa la întoarcerea în principat, dar și dependenței de somnifere de care ar suferi aceasta.

Charlene de Monaco „aproape a murit”, afirmă prietenii prințesei

Misterul persistă

În Africa de Sud, prințesa a suferit trei intervenții chirurgicale sub anestezie generală și i s-a permis să se întoarcă la Monaco abia la începutul lunii noiembrie.

Potrivit celor mai recente știri oficiale privind starea de sănătate a Charlenei emise de palatul Grimaldi, recuperarea prințesei continuă „într-un mod încurajator”, dar aceasta va dura încă câteva luni.

Potrivit „Ici Paris”, Albert de Monaco ar fi închiriat un apartament în apropierea clinicii în care este internată Charlene și s-ar fi mutat acolo împreună cu copiii săi, ca să o poată vizita pe Prințesă în zilele dinaintea Crăciunului.

Și ca și când tot misterul din jurul prințesei nu ar fi de ajuns, un nou scandal îl amenință pe Prințul Albert: în octombrie anul trecut, o femeie din Brazilia i-a cerut să facă un test ADN, susținând că a conceput un copil cu el. Albert i s-ar fi prezentat ca fiind un avocat canadian, iar femeia habar n-avea de identitatea reală a bărbatului.

Când a aflat mai târziu că este însărcinată, spune ea, bărbatul s-ar fi făcut nevăzut. Albert a refuzat să facă testul ADN, iar oficialii Palatului Grimaldi au negat categoric totul.

Citește și: Prințesa Charlene de Monaco a publicat mesajul său de Crăciun. Detaliul care i-a îngrijorat pe fani

xImagine rară cu cei patru copii ai prințului Albert de Monaco. Cum i-a surprins pe gemenii lui și ai prințesei Charlene?