Fotografiile îi înfățișază pe gemeni, îmbrăcați în pijamale asortate, suflând în lumânările aflate un tort în forma numărului „7”, într-o cameră decorată cu baloane și bannere, aparent din reședința regală.

ziua-lorSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4Prințul Albert a dezvăluit luna trecută că soția sa a fost internată într-o unitate de tratament din Europa la numai câteva zile de la întoarcerea ei la Monaco, după ce petrecuse 10 luni în Africa de Sud natală.

Conform prințului Albert, Charlene ar suferi de „epuizare, atât emoțională, cât și fizică”. În același timp însă prietenii acesteia au declarat recent pentru Page Six că prințesa Charlene „aproape a murit” în timp ce se afla în Africa de Sud.

„Nu știm de ce palatul minimizează faptul că ea aproape că a murit în Africa de Sud”, ar declarat sursa citată care a mai adăugat că prințesa a avut o infecție severă la urechi, nas și gât, care a dus la „probleme severe ale sinusurilor și de înghițire ca urmare a unei intervenții chirurgicale anterioare”.

Citește și: Tatăl prințesei Charlene de Monaco rupe tăcerea. De ce nu și-a văzut fiica când aceasta era grav bolnavă în Africa de Sud

xCum și-a anunțat Prințul Albert copiii că mama lor, Charlene de Monaco, va pleca din nou și că nu o vor mai putea să o vadă

xGemenii lui Charlene de Monco se topesc de dorul mamei lor. Emoționantul gest făcut de micuți