Dar peste chipul ei nu pare să fi trecut vreun an. Sportiva, devenită soție de principe, arată la fel de bine ca în ziua în care o admiram în rochia de mireasa.

Charlene de MonacoSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Conform presei străine, aniversarea lui Charlene nu va fi punctată prin vreun eveniment public. Ziua sa de naștere va fi sărbărtorită în privat, cu prietenii și familia.

Născută în Africa, cu origini germane

Chiar și așa, va fi o sărbătoare, din moment ce familia ei trăiește în Africa de Sud. Charlene, fostă Wittstock, s-a născut in Zimbabwe, în 25 ianuarie 1978. Charlene mai are doi frați mai mici, Gareth și Sean. Tatăl ei avea acolo o firmă, iar mama era profesoară de sport.

Când Charlene avea 11 ani, în 1989, familia sa s-a mutat în Africa de Sud.

Primii care au ajuns pe continentul negru au fost stră-străbunicii lui Charlene, din Germania. Aceștia au emigrat în Africa în 1861 și au lucrat, la început, ca zilieri pe câmpurile de diamante din Rhodesia (actuala Zimbabwe).

Pe principele Albert de Monaco l-a cunoscut în 2000. 10 ani mai târziu a fost anunțată logodna lor, iar la 1 iulie 2011 o întreagă planetă a urmărit nunta fastuoasă, care a avut însă și câteva momente stânjenitoare, începând cu plânsul lui Charlene, care a ținut întreaga ceremonie, și culminând cu faptul că Albert i-a cerut voie înainte să o sărute, după ce preotul ii declarase deja soț și soție.

În 10 decembrie 2014, Charlene a devenit mama a gemenilor Gabriella și Jacques.

Charlene conduce o fundație care are ca principal scop conștientizarea pericolului pe care îl reprezintă apa. Printre altele, aici copiii sunt învățați să înoate, dar și ce pot face dacă sunt în pericol, în apă. Charlene nu pierde nicio ocazie de a promova sportul.

Charlene de Monaco are un cont de Instagram de care se ocupă o întreagă echipă de la palat, însă, ocazional, postează personal fotografii, mai ales cu cei doi copii ai ei.

Căsătorie aranjată? Pe când despărțirea?

Cât despre zvonurile privind o ”iminentă” despărțire de soțul ei (cu care nu ar fi dormit în același pat nici în luna de miere), acestea rămân în continuare zvonuri și la aproape 7 ani de la căsătorie. ”Gurile rele” nu se potolesc nici acum, nu puțini fiind convinși că nunta dintre Charlene și Albetr nu a fost altceva decât un aranjament din care să se nască un moștenitor al tronului.

Albert de Monaco mai are doi copii – pe Alexandre, fiul unei foste stewardese, și pe Jazmin, fiica unui agen imobiliar din SUA. Niciunul dintre acești doi copii nu poate moșteni tronul, pentru că sunt născuți în afara căsătoriei.

Foto: Instagram

Vezi și Gemenii prințesei Charlene de Monaco au împlinit 3 anișori. Imagini de colecție cu ei de Crăciun. Sunt superbi

Citește și: