Din luna martie, prințesa Charlene de Monaco a plecat în Africa de Sud invocând motive caritabile. Însă, în luna mai aceasta ar fi contractat o infecție severă la nivelul sinusurilor, iar starea ei de sănătate s-a degradat treptat. Soția prințului Albert a fost internată în spital de urgență săptămâna trecută după ce s-a prăbușit în casa în care trăiește în Africa de Sud, iar medicii au dezvăluit că aceasta s-a confruntat cu niște complicații în urma infecției suferite în urmă cu câteva luni de zile.

”Altețea sa prințesa Charlene de Monaco a fost dusă la spital cu ambulanță miercuri noaptea după ce s-a prăbușit din cauza complicațiilor de la infecția severă la nivelul nasului, urechii și gâtului pe care a contractat-o în luna mai. Echipa ei medicală o supraveghează, dar au confirmat că prințesa e stabilă”, declara, vineri, un reprezentant al prințesei Charlene de Monaco.

Charlene si ALbert, la botezul gemenilor lorSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Acum, la câteva zile de când aceasta a ajuns pe patul de spital, soția lui Albert de Monaco a fost externată și se recuperează în locuința ei. Deși ar fi trebui să se întoarcă deja în Monaco, medicii i-au interzis prințesei să călătorească cu avionul după infecție ORL. Însă, având în vedere că starea ei de sănătate se tot degradează și prințesa este din ce în ce mai slăbită, fanii se tem să nu fie vorba despre o boală mult mai gravă.

În timp ce Charlene s-a aflat pentru câteva zile în spital, unde a primit îngrijiri medicale, Albert a călătorit în Irlanda alături de copiii lor, gemenii Jacques și Gabriella, în vârstă de șase ani. Ei au profitat de ultimele zile de vacanță și s-au dus să viziteze Dublin, Irlanda. Mai mult, prințul a făcut și noi declarații despre soția sa pentru revista People.

”Copiii se întorc la școală luni. Aștept să se întoarcă și Charlene. Este parte din viața mea, din viețile noastre, parte din viața din Monaco. Îmi doresc să vină acasă, să mă ajute cu copiii și alte lucruri, pentru că este vorba despre muncă de echipă. Când unul lipsește, lucrurile devin mult mai dificile.”, a declarat Albert, care a mărturisit că s-ar putea ca Charlene să revină la Monaco chiar luna aceasta.

”E pregătită să revină, dar totul depinde de ceea ce spun medicii. Dacă continuă să se simtă bine, ar putea să se întoarcă acasă chiar luna aceasta.”, a mai adăugat el.

De la mijlocul lunii martie, Charlene se află în Africa de Sud, țara în care a copilărit și pe care a reprezentat-o la Jocurile Olimpice din 2000, pentru a lucra cot la cot cu o unitate ce se ocupă de îngrijirea rinocerilor și stoparea braconajului.

Citește și:

Cameron Diaz este schimbată total. A dezvăluit pentru prima dată motivul pentru care a renunțat la actorie

Andreea Marin, despre fostele sale căsnicii. Cine a fost primul ei soț?