Admiratorii prințesei de Monaco devin din ce în ce mai îngrijorați de tăcerea și misterul în care e înconjurată starea de sănătate a acesteia.

Iar mesajul distribuit recent de cesta pe contul său de socilizare nu a făcut decât să adâncescă nelămuririle celor care o urmăresc pe Charlene de Monaco.

„Vă doresc tuturor un Crăciun frumos, petrecut în siguranță și Sărbători fericite”, a scris ea pe Instagram.

Mesajul este alăturat unei reprezentări grafice a familie princiare: prințul Albert, prințesa Charlene și cei doi gemeni ai lor, Jacques și Gabriella, lângă bradul de Crăciun.

View this post on Instagram

A post shared by HSH Princess Charlene (@hshprincesscharlene)

Însă în vreme ce mulți s-au grăbit să îi ureze, la rândul lor, Sărbători fericite ori însănătoșire grabnică, alții și-au arătat îngrijorarea cu privință la modul în care a fost ilustrată postarea.

Mai precis, de ce nu folosit fotografii de tipul portret clasic de familie, așa cum au fost toate postările de Crăciun de până cum, ci un desen foarte bine realizat. „Să fie oare prințesa în pericol?”, s-au întrebat aceștia.

charlene-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Misterul dispariției prințesei de Monaco persistă

Prințesa nu a mai fost văzută în public de la întoarcerea în Monaco. La scurtă vreme după reîntoarcerea în principat din Africa de Sud, acolo unde a ramas mai bine de jumătate de an, invocând grave probleme de sănătate, prințul de Monaco a anunțat că soția sa a avut nevoie de tratament de specialitate în-un loc „din afara Monaco”. Decizia de a solicita îngrijiri medicale a fost luată doi soți și de frații Charlenei.

Într-un interviu exclusiv pentru revista People, prințul Albert al II-lea al Monaco afirmă că prințesa în vârstă de 43 de ani suferă o „epuizare profundă, atât emoțională, cât și fizică”. Respingând mulțtitudinea de zvonuri apărute, prințul spune că recuperarea soției sale va necesita îngrijiri clinice care vor dura cel puțin câteva săptămâni.

Citește și: Cum și-a anunțat Prințul Albert copiii că mama lor, Charlene de Monaco, va pleca din nou și că nu o vor mai putea să o vadă

xTatăl prințesei Charlene de Monaco rupe tăcerea. De ce nu și-a văzut fiica când aceasta era grav bolnavă în Africa de Sud

XCharlene de Monaco „aproape a murit”, afirmă prietenii prințesei