Rămasă în Africa de Sud mai bine de 6 luni din cauza unor probleme grave de sănătate, Prințesa Charlene a fost internată într-o clinică rămasă până în acest moment secretă, imediat după întoarcerea în Monaco. Cel puțin așa a susținut soțul acesteia, Prințul Albert, într-un interviu recent.

Motivul internării? Prințesa Charlene ar fi în continuare „epuizată” și ar avea nevoie de „liniște” departe de îndatoririle regală, a mai argumentat prințul Albert.

În aceste condiții, sora mai mare a lui Albert, Prințesa Caroline, să fost nevoită să facă un pas înainte și să-i preia prințesei Charlene rolul în cadrul a mai multe ieșiri oficiale ale familiei în ultimele săptămâni.

Împreună la târgul de Crăciun

Chiar în urmă cu câteva zile, Caroline a luat din nou locul cumnatei ei bolnave, în timp ce i-a însoțit pe Prințul Albert și pe gemenii săi, Prințul Jacques și Prințesa Gabriella, la inaugurarea Pieței de Crăciun din Monaco.

Vezi și: Cum și-a anunțat Prințul Albert copiii că mama lor, Charlene de Monaco, va pleca din nou și că nu o vor mai putea să o vadă

Îmbrăcată cu o haină neagră de lungime medie și pantaloni de catifea verde, mătușa Caroline a vizitat târgul împreună cu nepoții ei, alături de propria ei familie – Pierre Casiraghi, și de soția acestuia, jurnalista italiană Beatrice Borromeo, dar și cei doi fii ai cuplului, Stefano și Francesco.

Opening of the Christmas Market of MonacoSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 11Caroline și sora ei mai mică, Prințesa Stephanie, au făcut astfel un pas semnificativ pentru a-și sprijini fratele, în timp ce acesta și-a îndeplinit îndatoririle regale, încercând în acelși timp să se asigure că Jacques și Gabriella nu suferă atât de mult din pricina absenței prințesei Charlene.

„Când unul dintre părinți este plecat, celălalt părinte trebuie să fie acolo pentru a dubla munca”, a spus Albert.

„Jacques și Gabriella au suferit foarte mult din cauza absenței mamei lor în toate aceste luni și să-și ia rămas bun din nou de la ea a fost dureros pentru ei, care sunt încă atât de tineri. Dar noi am fost întotdeauna o familie foarte unită și, chiar dacă nimeni nu poate lua locul mamei lor, încercăm să nu-i lipsim de toată dragostea de care merită și de care au nevoie”, a mai adăugat el.

Ce legătură există între Caroline și Albert

Prințesa Charlotte, ducesă de Valentinois, a fost fiica nelegitimă a lui Ludovic, prinț moștenitor de Monaco, și a devenit moștenitoarea prezumtivă a tronului principatului atunci când a fost adoptată și nu recunoscută.

Din cauza lipsei îndelungate de moștenitori din partea lui Albert, Prințul Ranieri al III-lea a continuat cu o modificare a legii monegasce pentru a se asigura că Prințesa Caroline și copiii ei ar putea să-i succedă fratelui ei în cazul în care acesta nu ar fi reușit să facă un copil legitim.

Pe lângă Jacques și Gabriella, în vârstă de 7 ani, Prințul Albert este și tatăl lui Jazmine Grace Grimalty, în vârstă de 29 de ani, și al lui Alexandre Grimaldi-Costa, în vârstă de 18 ani, obținuți din relații în afara căsătoriei.

Citește și: Charlene de Monaco „aproape a murit”, afirmă prietenii prințesei

xPrințesa Charlene are același destin tragic ca al prințesei Grace Kelly?