Prințesa Charlene a fost dusă de urgență la un spital din Africa de Sud. Vestea a iscat îngrijorări la Monaco și toți vor să afle care este starea Alteței Sale.

Fosta sportivă, în vârstă de 43 de ani, a fost dusă de urgență cu ambulanța la spitalul Nercare Alberlito după ce s-a părbușit în cabana ei, aflată în nordul Durbanului, unde este cazată. Medicii au transmis că starea ei este stabilă însă a suferit noi complicații în urma inficției puternice pe care a contractat-o în Africa de SUD.

‘Altețea sa prințesa Charlene de Monaco a fost dusă la spital cu ambulanță mircuri noaptea după ce s-a prăbușit din cauza complicațiilor de la infecția severă la nivelul nasului, urechii și gâtului pe care a contractat-o în luna mai. Echipa ei medicală o supraveghează, dar au confirmat că prințesa e stabilă”, a declarat un reprezentant al fundației Prințesa Charlene de Monaco.

Vestea vine după ce în ultima vreme au circulat zvonuri că Charlene și Albert de Monaco ar fi la un pas de divorț, după ce acesta a fost chemat din nou instanță pentru a recunoaște paternitatea unui copil, ce a apărut în urma unei idile pe care prințul a avut-o chiar înainte de nunta cu Charlene.

Charlene de Monaco a plecat din luna martie în Africa de Sud, țara în care a copilărit și pe care a reprezentat-o la Jocurile Olimpice din 2000, invocând motive caritabile. Tabloidele au scris imediat că fosta sportivă nu a mai suportat situația și a fugit în țara natală, anunțând că va lucra acolo cot la cot cu o unitate ce se ocupă de îngrijirea rinocerilor și stoparea braconajului.

Deși trebuia să se întoarcă de câteva luni în Regat, Charlene și-a prelungit șederea în Africa de Sud, acuzând o infecție puternică la sinusuri, pentru care medicii nu i-ar mai fi dat voie să călătorească cu avionul. Mai mult, prințul a fost în luna iulie la un bal, însoțit de o fostă amantă.

Citește și:

Prințul Albert de Monaco și prințesa Charlene tot mai aproape de divorț. Cu cine a fost surprins la un bal?

Mirela Vaida s-a fotografiat complet naturală și nemachiată, în vacanță. A făcut o escapadă aproape și a venit foarte încântată!