Publicația americană notează că în viața reală a prințeselor nu se pot bucura toatede un final fericit ca în povești. Mai mult, tragedia din Monaco pare să se repete.

Potrivit New York Post, problemele prințesei Charlene, care s-a întors recent în Monaco după câteva luni petrecute în țara natală, Africa de Sud, par să semene din ce în cele mai mult cu cele ale starului de la Hollwyood, Grace Kelly.

La scurt timp după întoarcerea la Monaco, Charlene(43 de ani) a fost internată într-un centru medical secret, iar prințul Albert dezvăluit că aceasta suferă de oboseală fizică și psihică după problemele de sănătate cu care s-a confruntat. Mulți spun însă că de fapt, fosta înotătoare ar suferi de o depresie puternică ca și Grace Kelly.

„Grace a suferit de o depresie teribilă în primii ani din căsnicia ei, ceea ce pare că are și Charlene zilele acestea”, a declarat pentru The Post, Joel Stratte-McClure, un fost jurnalist ce a scris ani întregi despre familia regală din Monaco. „ A fost foarte nefericită”.

Un rezident din Monaco, care cunoaște familia Grimaldi de aproape 30 de ani, este de părere că Charlene niciodată nu a părut să se potrivească cu prințul Albert și frații lui.

„Ea fie avea acest aer ciudat de detașare, de parcă nu i-ar păsa cum era percepută de cineva din Monaco, fie părea nefericită, dar fără ca familia să facă ceva în privința asta”, a spus prietenul de familie.

„Ea era foarte greu de citit. Ea nu este ca soția-trofeu de Monaco. Ea nu căuta să facă avere”, a mai spus sursa.

Charlene s-a întors la Monaco pe 8 noiembrie după cele opt luni petrecute în Africa de Sud, unde a suferit mai multe intervenții chirurgicale. Starea de sănătate a prințesei a iscat îngrijorare în regat. Însă, deși toți sperau că întoarcerea ei este un semn bun și că prințesa și-ar mai fi revenit, lucrurile nu stau deloc așa. Prințul Albert este cel care a dezvăluit că Charlene nu mai e în Monaco, ci într-o locație secretă, departe de el și de copii, unde se recuperează într-o clinică de specialitate.

Mai exact, ea a plecat brusc din principat pe 15 noiembrie, fiind internată într-o clinică de dezintoxicare de lux, unde o lună de tratament costă 400.000 de dolari.

Zvonuri despre starea prințesei au apărut atât de la angajații de la palat, cât și sin revistele franceze precum „Voici”. Se pare că în perioada în care a stat în Africa de Sud, Charlene ar fi abuzat de un cocktail de sedative și somnifere.

O sursă de la palat a declarat pentru Voici că Charlene a început să ia analgezice în urmă cu aproximativ nouă ani pentru o veche accidentare la înot și a devenit o dependență, alimentată de nefericirea ei tot mai mare față de familia Grimaldi.


„Nu a mai suportat hărțuirea anumitor membri ai familiei care au făcut-o să sufere în tăcere timp de 10 ani”, a declarat sursa pentru Voici.

Avocatul Prințului Albert, Thierry Lacoste, nu a răspuns la e-mailurile de la The Post despre acuzații. O femeie din biroul de presă al palatului care nu și-a dat numele a spus însă că acuzațiile nu sunt adevărate.

Citește și: