Prințesa Charlene a suferit o nouă intervenție medicală. Informația a fost confirmată de un reprezentant al familiei regale din Monaco pentru revista People.

Soția prințului Albert de Monaco a suferit o nouă intervenție chirurgicală, vineri, în Africa de Sud, unde se află încă din luna martie. Charlene trebuia să se întoarcă acasă doar după câteva săptămâni, însă aceasta s-a confruntat cu probleme mari de sănătate în urma unei infecții puternice la sinusuri. Palatul a confirmat că aceasta este „ultima procedură” înainte de a se întoarce la Monaco.

Albert de Monaco a vorbit zilele trecute la postul de radui RMC, despre soția lui, despre care a spus că „se va întoarce acasă în curând”.

„E mai bine acum. A fost foarte complicat pentru ea pentru a fost afectată de mai multe probleme”, a spus Albert.

La finalul lunii mai, la scurt timp după sosirea sa în Africa de Sud, Charlene a început să se confrunte cu niște complicații ORL. Drept urmare, ea a vizitat mai mulți medici pe parcursul verii și, pe 13 august, a suferit o intervenție chirurgicală complicată de patru ore. Cele mai recente imagini cu ea i-au îngrijorat pe fani, pentru că fosta sportiva apare foarte slăbită și se vede cu ochiul liber că starea ei este fragilă și nu se simte bine.

Citește și:

Din luna martie, prințesa Charlene de Monaco a plecat în Africa de Sud invocând motive caritabile. Însă, în luna mai aceasta ar fi contractat o infecție severă la nivelul sinusurilor, iar starea ei de sănătate s-a degradat treptat. Soția prințului Albert a fost internată în spital de urgență la începutul lunii trecute după ce s-a prăbușit în casa în care locuiește în Africa de Sud, iar medicii au dezvăluit că aceasta s-a confruntat cu niște complicații în urma infecției suferite în urmă cu câteva luni de zile.

Mulți au crezut că prințesa nu se întoarce la Monaco pentru că ar vrea să divorțeze de Alebrt de Monaco, după ce acesta a fost chemat la tribunal pentru un nou caz de paternitate. Se pare că la începutul relației cu Charlene, el ar fi avut o idilă cu o altă femeie, de origine braziliană, care susține că a rămas însărcinată și i-a adus pe lume o fetiță.

Cu toate acestea, Albert și Charlene au negat că ar avea probleme în mariaj.

”Nu a plecat în exil. Nu a plecat din Monaco în grabă sau pentru că era supărată pe mine ori pe altcineva.”, a declarat prințul Albert de Monaco într-un interviu pentru People.

„A plecat în Africa de Sud pentru a reconsolida munca pe care Fundația ei o face acolo și pentru a petrece puțin timp cu fratele ei și prietenii de acolo. Trebuia să stea doar o săptpmână sau maximum 10 zile și încă se află acolo din cauza infecției cu care se confruntă și complicațiile apărute”, a mai spus acesta pentru People.