Charlene de Monaco, care a fost stat separată multă vreme de soțul ei, Prințul Albert și de gemenii lor în vârstă de 7 ani, Prințul Jacques și Prințesa Gabriella, din cauza unor probleme de sănătate, și-a petrecut vacanța de Paști acasă.

Într-o fotografie postată pe contul de Instagram al Prințesei Charlene, familia regală din Monaco este pozată împreună, în haine albe de sărbătoare, alături de un iepuraș și un coș cu bunătăți de Paște.

„Paște Fericit ❤️”, a scris Charlene alături de fotografia de familie, în care acesta pare extrem de schimbată, tunsă foarte scurt și cu părul vopsit într-un blond platinat.


Charlene, în vârstă de 44 de ani, a postat de asemenea fotografii pe InstaStory, inclusiv din capela privată a palatului, unde s-a săvârșit Liturghia de Paște.

Ședința foto a avut loc în palatul de lângă mica piscină a familiei, pe care Prințul Rainer al III-lea o instalase în grădină.

charlene-albertSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Acesta este primul portret de familie publicat de familia regală din Monaco din august și prima fotografie de la cele din curtea palatului făcute în noiembrie odată cu întoarcerea Prințesei Charlene din Africa de Sud.

La câteva zile după acel portret însă, Prințul Albert, în vârstă de 64 de ani, a dezvăluit că soția sa părăsit din nou principatul pentru a-și rezolva problemele medicle.

Prințesa s-a întors în Monaco la începutul lunii martie, continuându-și tratamentul în principat, dar nu a fost văzută public și nu și-a reluat funcțiile oficiale.

Portretul de duminică a fost publicat la doar câteva ore după ce Prințul Albert a ieșit din carantină după ce a fost testat pozitiv a doua oară pentru COVID-19.

Noua ședință foto vine la puțin timp după ce bârfele referitoare la un viitor divorț dintre Charlene și Albert au luat amploare mai mult ca niciodată.

Citește și: Prințesa Charlène, o nouă umilință pentru prințul Albert. Toată lumea vorbește despre ei

xPrințesa Charlene de Monco ar fi fugit în Corsica