Prințesa Charlene de Monaco a fost poreclită cea mai tristă prințesă din lume și s-a scris despre ea că ar fi plâns la nunta ei pentru că nu a vrut să se căsătorească cu prințul Albert de Monaco. Însă cele mai recente imagini făcute publice de aceasta demonstrează că fosta înotătoare are un mariaj foarte fericit.

Prințesa Charlene de Monaco a publicat imagini adorabile cu gemenii ei în vârstă de cinci ani, alături de soțul ei, Prințul Albert. Prințesa Gabriella și Prințul Jacques au fost fotografiați în timp ce petreceau timp alături de tatăl lor și se jucau de el, iar imaginile sunt absolut adorabile. Charlene a publicat fotografiile pe contul ei de Instagram, alături de mesajul „Atât de mândră ”.

În prima fotografie, Prințul Albert stă în spatele unui scaun pe care este așezat Prințul Jacques, iar în cea de-a doua, Prințesa Gabriella stă în spatele tatălui ei, care este îmbrăcat în uniformă militară, și îi imită mișcările, răzând copios, în timp ce în alta micuța se abține să nu râdă și își acoperă fața cu mâinile. În altă imagine, apare iar prințul Jacques, îmbrăcat și el în uniformă militară.

Printul-Albert-si-fiul-luiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Aceste fotografii au fost realizate de Ziua Națională a Principatului Monaco, ocazie cu care țara a sărbătorit și faptul că nu mai are cazuri noi de coronavirus. A fost prima dată când gemenii, care vor împlini șase ani în curând, au participat la ceremoniile din curtea palatului.

Jacques a purtat o uniformă militară, inclusiv coiful gărzii palatului, în timp ce Gabriella a fost văzută într-o rochiță albastră cu guler alb și pantofi roșii.

Ceremoniile anuale din Monaco, ce au început în anul 1949, au trebuit să fie restructurate în contextul pandemiei, printre care concertul la care aveau loc focul de artificii a fost anulat. De asemenea, au fost interzise mulțimile, numărul de invitați a fost limitat (sau aceștia au fost programați pentru alte intervale orare) și împărțit pe o întreagă săptămână. Înmânarea medaliilor a avut loc la începutul săptămânii, în spații deschise pe cât posibil sau în grupuri restrânse unde invitații fuseseră testați și purtau mască. De data aceasta, nu a mai fost prezentă toată familia la geam.

Citește și:

Cum arată mama Taniei Budi! De aici a moștenit Tania ochii!

Ce cadou a primit Lavinia Pîrva de ziua ei?