În cea mai nouă fotografie postată de Charlene de Monaco pe pagina ei de Instagram, aceasta apare extrem de slăbită, alături de capul familiei regale Zulu, Misuzulu kaZwelithini, alături de care a scris: „Mulțumesc pentru bunătate și ajutor”.

Fotografia însă a stârnit îngrijorarea urmăritorilor prințesei. „Nu arată deloc bine! Uitați-vă la mânile ei!”, a scris cineva, iar altcineva îi replică: „Am observat și asta! Sper că nu suferă de vreo tulburare de alimentație! Îmi pare atât de rău! Mă întreb dacă nu cumva suferă de altceva decât se spune!”

Deși era așteptată de copii și a mărturisit anterior că în octombrie va reveni, Charlene mai trebuie să stea în Africa. Săptămâna trecută, a suferit o nouă intervenție chirurgicală, în urma infecției ORL, pe care a contractat-o în luna mai. Soția prințului Albert de Monaco a făcut acum primele declarații și a spus că operația a descurs bine, însă, din păcate, tot nu se poate întoarce acasă, pentru că va mai fi nevoie de o nouă intervenție.

În cadrul unui interviu făcut public pe Instagram, prințesa Charlene de Monaco a dezvăluit că ”abia așteaptă” să-și revadă copiii, gemenii de șase ani, Jaques și Gabriella.

Prințesa Charlene spune în interviul, făcut public pe Instagram, că starea ei de sănătate se îmbunătățește de la o zi la alta și că după noua intervenție pe care o va suferi se va întoarce la copiii ei de care îi lipsesc enorm, însă aceasta nu l-a menționat și pe soțul ei.

charlene de monaco e bolnavaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 12

”Am venit în Africa de Sud ca să mă ocup de niște proiecte ale fundației. Nu eram bine în acel moment. Am contractat o infecție care m-a ținut câteva luni aici.(…) Am avut o operație care a decurs foarte bine. Sunt bine acum, mă simt mult mai puternică. Mai am o procedură, apoi pot să mă întorc acasă, la copiii mei, care îmi lipsesc teribil.”, a mai precizat ea.

Citește și:

Totodată, prințesa Charlene a dezvăluit că intenționează să se întoarcă apoi în Africa de Sud: ”Sunt hotărâtă să mă întorc în regiunea KwaZulu-Natal și să-mi continui munca, așa cum am făcut și până acum. Salvăm vieți, iar acum trebuie să ne ocupăm de această specie care este pe cale de dispariție. Nu pot să stau departe și să las asta să se întâmple”.

Faptul că în noul interviu, Charlene de Monaco „ a uitat” să-l menționeze și pe soțul ei, prințul Albert, pare să fi alimentat zvonurile că cei doi au probleme în mariaj, deși inițial le-au negat amândoi. Charlene susține că se simte mult mai bine, dar voceai ei stinsă, demonstrează doar că e din ce înce mai slăbită.

Din luna martie, prințesa Charlene de Monaco a plecat în Africa de Sud invocând motive caritabile. Însă, în luna mai aceasta ar fi contractat o infecție severă la nivelul sinusurilor, iar starea ei de sănătate s-a degradat treptat. Drept urmare, ea a vizitat mai mulți medici pe parcursul verii și, pe 13 august, a suferit o intervenție chirurgicală complicată de patru ore. Soția prințului Albert a fost internată în spital de urgență la începutul lunii trecute după ce s-a prăbușit în casa în care locuiește în Africa de Sud, iar medicii au dezvăluit că aceasta s-a confruntat cu niște complicații în urma infecției suferite în urmă cu câteva luni de zile.

Mulți au crezut că prințesa nu se întoarce la Monaco pentru că ar vrea să divorțeze de Albert de Monaco, după ce acesta a fost chemat la tribunal pentru un nou caz de paternitate. Se pare că la începutul relației cu Charlene, el ar fi avut o idilă cu o altă femeie, de origine braziliană, care susține că a rămas însărcinată și i-a adus pe lume o fetiță.