Beatrice a fost cerută de soție în timpul unei vacanțe în Italia, chiar în această lună, se arată într-un comunicat transmis de părinții ei, prințul Andrew și Sarah Ferguson. Conform acestuia, nunta va avea loc la anul.

”Ducele și ducesa de York sunt încântați să anunțe logodna prințesei Beatrice de York cu Edoardo Mapelli Mozzi”, se arată într-un comunicat transmis de părinții prințesei.

Beatrice și magnatul în vârstă de 34 de ani, care este tatăl unui copil, se întâlnesc din octombrie anul trecut.

Sora prințesei Beatrice, Eugenie, i-a felicitat pe cei doi pe Instagram, postând și o fotografie cu cei doi, realizată chiar de ea. ”Beabea (porecla prințesei Beatrice – n. red.), oau! Sunt așa de fericită pentru tine, dragă soră mai mare, și pentru dragul de Edo”, a scris ea online.

”Voi doi sunteți făcuți unul pentru celălalt!”, a mai scris ea pe rețeaua de socializare.

Cine este alesul

Mozzi este bun prieten și cu prințesa Eugenie, la a cărei nuntă a participat anul trecut.

Beatrice și Edoardo se cunosc de mulți ani, prințesa venind și la înmormântarea tatălui vitreg al lui doardo, în 2011. Părinții lor sunt prieteni, așa cunoscându-se și ei.

Edoardo are deja un copil de doi ani, un băiețel, dintr-o relație anterioară. Poreclit Edo, acesta deține o companie ce activează în domeniul imobiliarelor și este multimilionar. În plus, e implicat în multe acțiuni caritabile.

E prima relație a prințesei după despărțirea de Dave Clark, director executiv la Uber. Aceștia au pus capăt relației în 2016, după 10 ani în care au format un cuplu.

Vezi și Se rupe lanțul ghinionului pentru prințesa Beatrice? Verișoara prinților Harry și William are, în sfârșit, un iubit

Citește și: