Monarhia britanică a anunțat, pe rețelele de socializare, că prințesa Beatrice și soțul ei, Edoardo Mapelli Mozzi, vor deveni părinți în această toamnă.

”Regina a fost informată și ambele familii sunt încântate de veste”, se arată în anunțul postat de familia regală britanică.

Prințesa Beatrice s-a căsătorit în plină pandemie, anul trecut

Beatrice, fiica cea mare a lui Sarah Ferguson și a prințului Andrew, căzut în dizgrație din cauza unui scandal sexual, s-a căsătorit cu un milionar divorțat, tatăl unui băiețel.

Edoardo este multi-milionar, are afaceri cu proprietăți și are activități filantropice. Familia lui este prietenă cu cea a lui Beatrice.

Magnatul imobiliar i-a cerut mâna lui Beatrice în septembrie 2019, în timpul unui weekend romantic în Italia, țara lui de baștină.

Nunta celor doi ar fi trebuit să aibă loc pe 29 mai 2020, la ea fiind invitate 150 de persoane, dar a fost amânată, din cauza pandemiei. Nu a fost anunțată atunci nicio nouă dată pentru nuntă, așa că ceremonia din 17 iulie 2020 a luat pe toată lumea prin surprindere.

La ceremonia discretă de la Palatul Windsor le-au fost alături regina, prințul consort Philip, soțul ei, și prințul Andrew, tatăl miresei.

Citește și:

Lidia Buble și Mihai Petre, printre concurenții surpriză la Asia Express – Drumul Împăraților

Reacția lui Mihai Trăistariu, după ce Roxen a ratat calificarea în finala Eurovision: ”Prea necoaptă! Rușine echipei!”