Din cauza scandalului, Beatrice, de 31 de ani, a fost nevoită să anuleze ”petrecerea burlăcițelor”, care era programată pentru 18 decembrie. Ar fi fost prima sa astfel de petrecere, ea urmând să fie mireasa afaceristului Edoardo Mapelli Mozzi, în vârstă de 36 de ani, anul viitor.

O astfel de petrecere nu ar fi dat deloc bine, mai cu seamă că tatăl ei a renunțat la toate îndatoririle publice, cu acordul reginei, după ce a fost acuzat că a agresat sexual o minoră, cu ani în urmă, respectiv pe Virginia Roberts.

În locul petrecerii fastuoase care ar fi trebuit să aibă loc la Londra, cuplul va petrece în casa unui prieten, împreună cu apropiații. Va fi un eveniment discret, privat, la care vor lua parte puține persoane, a povestit o sursă.

Beatrice se temea că, dacă ar fi mers înainte cu petrecerea fastuoasă programată, ar fi fost și plin de paparazzi, care să urmărească fiecare mișcare făcută de tatăl ei.

Beatrice, fata cea mare a prințului Andrew cu Sarah Ferguson, s-a logodit cu omul de afaceri Edoardo Mapelli Mozzi, magnat în zona imobiliarelor, în luna septembrie a anului trecut. Logodnicul ei e deja tatăl unui băiețel.

Vezi și Șoc la Casa Regală! Prințul Andrew renunță la îndatoririle regale

Citește și: