Prințesa în vârstă de 27 de ani are venituri considerabile, ea provenind dintr-una dintre cele mai bogate familii regale din lume. Familia regală a micului ducat are o avere de 4 miliarde de dolari.

În plus, fiica Marelui duce Harry și a Marii ducese Maria Teresa e a cincea în ordinea succesiunii la tronul ducatului. Unul dintre cei trei frați ai ei, prințul Louis, a renunțat la dreptul de succesiune la tron pentru a se putea căsători cu Tessy Anthony, în 2006. Între timp, cei doi s-au separat, la începutul lui 2017.

Revenind la prezentatorul TV francez, acesta a rezistat ispitei de a-și afce cumpărăturile de pe card. În schimb, a intrat pe Twitter și i-a scris prințesei, postând și o fotografie a cardului, în care nu erau vizibile datele de identificare.

”Dragă prințesă Alexandra de Nassau, prințesă a Luxemburgului, nu ți-am găsit pantoful de cristal, ci cardul de credit”, a început el mesajul, făcând referire la povestea Cenușăresei. ”Nu voi merge cu el la toate femeile din Paris ca să-l încerce. Aș vrea să mă contactezi tu, în schimb, pentru a ți-l da”, a mai scris acesta pe rețeaua de socializare.

Gestul său a fost aplaudat, el fiind numit de prietenii virtuali ”un adevărat gentleman”.

Vezi și Ce frumos! Prințesa Victoria a Suediei a purtat rochia mamei sale, la același eveniment, 23 de ani mai târziu | VIDEO

Citește și: