De la înmormântarea Regelui Mihai, pe 16 decembrie, lucrurile în interiorul Familiei Regale par să se fi liniștit. După ce poporul i-a arătat cât de mult îl iubește, pe parcursul înmormântării bunicului său, fostul principe promitea românilor să lupte. Au trecut două luni de atunci și  iată că s-a ținut de cuvânt. Și-a schimbat domiciliul și asta nu e tot.  În aceeași zi a fost surprins alături de membrii familiei la un concert dedicat memoriei Regelui Mihai.

Cu toţii au asistat la interpretarea lucrării „Funeral Sentences” de  Henry Purcell, compusă în secolul al XVII-lea în memoria Reginei Mary a englezilor, scoțienilor și irlandezilor.

Relația lui cu familia regală s-a răcit în 2015

Mai mult, într-un interviu mai vechi pentru Antena 3, fostul principe a declarat că relația lui cu familia regală s-a răcit din 2015. „Cât am stat afara totul a fost ok, comunicarea cu mine și familia a fost ok. M-am întors în Romania în noiembrie și am scris un mail mătușii mele că sunt acolo și trebuie să rezolv niște lucruri. Din momentul acesta totul a fost mai dificil, niciun fel de comunicare, nimic. Și relațiile erau foarte reci între mine și toată familia, in afara de tatăl meu vitreg și soră.  Înainte de noiembrie 2015,  tot timpul am avut o relație foarte bună cu familia, cu mătușa mea. Cu mama mea a fost așa și așa, dar pot să zic că a fost o relație bună. Unchiul meu și mătușa mea, mai ales înainte să mă mut în România, în 2012, erau ca niște părinți pentru mine. Ok, nu erau exact lângă mine fizic, dar de la distanță erau acolo pentru mine, daca am avut nevoie de orice sprijin. La fel și cu bunicii mei”.

Să fie conicidentă că cele două evenimente s-au întâmplat în aceeași zi sau este împăcarea asteaptată de toată lumea?

Sursa foto: Facebook

inapoi acasaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5