Nicholas Medforth-Mills, nepotul Regelui Mihai, cel caruia i-a fost retras titlul de Principe in 2015, și logodnica lui, Alina Binder, se vor căsători în acestă toamnă, în România. Mai exact, marele eveniment urmează să aibă loc la Sinaia pe 30 septembrie.

,,Nicolae al României și Alina-Maria Binder sunt încântați să anunțe oficierea cununiei lor religioase la Biserica ,,Sfantul Ilie” din Sinaia, în data de 30 septembrie 2018. Cununia religioasa va fi urmată de o recepție la care vor participa invitați din România și de peste hotare.”, se arată în comunicatul publicat de Nicolae pe rețeaua de socializare Facebook.

Sinaia e un loc cu insemnatate pentru familia regala a Romaniei și alegerea e departe de-a fi una întâmplatoare, de vreme ce acolo s-a născut bunicul lui, regele Mihai I.

„Mai multe detalii vor fi oferite în apropiere evenimentului”, a mai spus fostul principe în comunicat.

ÎPS Calinic, arhiepiscop al Argeșului şi Muscelului, a declarat, de asemenea, în urmă cu câteva săptămâni că a vorbit cu Nicholas Medforth-Mills și că acesta își dorește să facă nunta în România.

Evenimentul va avea loc la Sinaia

„Am stat de vorbă şi, dintr-una într-alta, pentru că n-au abordat direct subiectul acesta, au vorbit şi despre nuntă şi cununia religioasă, pe care s-au gândit să le facă în România. Aşa au stabilit definitiv. Au spus că s-au gândit la câteva locuri mai deosebite din România:  Braşov,  Sinaia – la mănăstire, iar nunta la celebrul cazino de acolo,  mai ales că invită oaspeţi aleşi, în jur de 400, din casele regale ale Europei, cum au fost şi la înmormântarea bunicului său, şi au nevoie de un spaţiu mai mare”, a mai dezvaluit ÎPS Calinic.

Citește și: