Cel de-al doilea copil al cuplului, al cărui sex nu a fost anunțat, urmează să vină pe lume în primăvara anului viitor.

„De multe ori, chiar și în perioadele dificile se întâmplă minuni. Pentru mine și Alina-Maria de Roumanie minunea este un nou membru al familiei”, a scris Nicolae al României într-o postare pe Facebook.

Cei doi mai au împreună un copil, o fetiță pe nume Maria-Alexandra, născută pe 7 noiembrie 2020.

Nicolae al României este primul dintre cei doi copii ai Principesei Elena a României, fiică a Regelui Mihai, cu primul ei soț – Leslie Robert Medforth-Mills.

“Sunt foarte bucuros să vă anunţ naşterea fiicei mele, Maria-Alexandra, pe 7 noiembrie 2020, la ora 20.05. Fericitul eveniment a avut loc la Spitalul Polizu din Bucureşti. Soţia mea, Alina-Maria, şi fetiţa noastră sunt perfect sănătoase. Regele Mihai, bunicul meu, ne ocroteşte”, a fost anunțul fostului principe imediat după ce s-a născut fiica lui, anul trecut.

Acesta nu este primul copil al nepotului regelui Mihai. El mai are un copil dintr-o relaţie anterioră, cu Nicoleta Cîrjan, o fetiţă în vârstă de patru ani, numită Iris. Nașterea ei a iscat un mare scandal și familia regală a decis excluderea lui Nicolae din linia de succesiune şi retragerea titlului de principe, care îi fusese atribuit în anul 2010. Nicolae era, pe atunci, al treilea în ordinea de succesiune, după Mihai I şi Principesa Margareta.

Cu toate acestea, după mai multe teste de paternitate, el și-a recunoscut fiica, precizând că va avea grijă de ea și se va asigura că acesteia nu-i va lipsi nimic.

Nicolae s-a căsătorit cu Alina-Maria Binder în 2018, la Sinaia. Născut şi crescut în străinătate, prinţul Nicolae a ajuns prima oară în România în 1992, când avea şapte ani, cu ocazia primei vizite a bunicului său după începutul exilului din 1948.

Vezi și Imagini rare cu Nicolae al României și familia lui. Ce frumușică e Maria- Alexandra

Citește și:

O recunoști? Acum e probabil cea mai frumoasă femeie din România, dar era simpatică de mică!

Prințul Albert de Monaco a făcut noi declarații despre starea prințesei Charlene. Mesaj dur pentru presă