În urmă cu câțiva ani, când era foarte tânăr, Jador a trecut prin momente extrem de grele, după ce ambii părinți ai săi au fost diagnosticați cu cancer, le diferență de trei luni unul față de celălalt.

Din momentul în care a aflat că părinții lui sunt bolnavi, viața lui s-a schimbat drastic. Atunci, artistul a devenit mult mai responsabil și grijuliu, atât cu el, cât și cu familia sa. Practic, Jador a fost nevoit o bună perioadă să le fie fraților lui un fel de părinte. Credea atunci că visul lui de a deveni cântăreț va fi ruinat.

”Perioada aia nu prea am mâncat, nu mâncam câte două trei zile. Nu îmi permiteam să-i mai cer lui tata bani când știam că el e dispus să vândă tot ca să-i fie mamei bine.

Eu lucram, dar nu îmi ajungeam banii, trebuia să-mi plătesc mai multe chestii.

Când s-a bolnavit și tata am zis că visul meu s-a ruinat, îmi era foarte greu, trebuia să-mi cresc frații, trebuia să fiu părinte de azi înainte”, a spus Jador în cadrul unei emisiuni TV, scrie Spynews.

Suma încasată săptămânal de Jador la Survivor

Dar acele timpuri, din fericire pentru Jador, au trecut. Soarele a răsărit și luminează puternic pe strada sa. Potrivit surselor din anturajul lui, Jador, foarte iubit de public, este și cel mai bine plătit dintre concurenți.

“Jador și-ar fi negociat plecarea la Survivor extrem de dur. Ar fi cerut peste 5.000 de euro pe săptămână, ar fi cel mai bine plătit concurent de acolo. Nici în primul sezon n-ar mai fi fost sume din acestea la vreun concurent. Dacă rezistă 4-5 luni în Dominicană… face o mică avere.

La un simplu calcul, dacă ar încasa 5.000 de euro pe săptămână, într-o lună ar câștiga 20.000 de euro dintr-un foc”, susțin surse din anturajul artistului.

Nu e de mirare că Jador e așa de bine plătit la Survivor, având în vedere că la fiecare emisiune acesta face un adevărat spectacol, indiferent că pierde sau câștigă la probe. Ba câte o glumă, ba câte un mic scandal, ba reușește să îi enerveze sau să le facă în ciudă concurenților din echipa Războinicilor, aproape la fiecare moment din emisiune, Jador reușește să atragă atenția asupra lui și să arate de ce se află în concurs.

Vezi și Câți ani avea mama lui Jador când l-a născut. Cu ce se ocupă părinții concurentului de la Survivor

Citește și:

Roxana Ionescu a dat vestea cea mare! Vedeta este pregătită să devină mămică: „Doi copii vrem”

Ce spune Marius Elisei după ce s-a scris că ar avea o nouă iubită și că ar fi lăsat-o gravidă