În plus, ea a avut și COVID-19 în luna octombrie 2020. Din fericire, Minodora a făcut o formă ușoară a bolii.

”Am avut o operație de fisură anală de la constipație. Operația în sine nu e prea grozavă, în afară de fisură am făcut și fistulă, și puroi.

Am tras cu fisura asta de astă-vară. Mi-am văzut moartea cu ochii, urlam de durere. Un singur calmant mă liniștea. A fost groaznic!”, a povestit solista, la Antena Stars.

Minodora, o viață nu tocmai ușoară

Vedeta a dezvăluit la o emisiune de televiziune că a muncit din greu, încă din adolescență, pentru a câștiga bani. Unde a ajuns în prezent nu e deloc o întâmplare, ci rodul muncii sale fără oprire.

”De la 14 ani am început să fac bani, cântam noaptea la restaurant și ziua dormeam cu capul pe masă, la școală. Banii câștigați mergeau în casă, pentru cumpărături.

Dar mama ne-a ambiționat mereu, ne-a învățat, pe mine și pe sora mea, să ținem capul sus, să nu fim invidioase și să avem demnitate. Nu am dat voie nimănui să ne trateze de sus, chiar dacă eram mai sărăcuți”, a detaliat Minodora, conform spynews.ro.

Minodora are o relație perfectă alături de Liviu, împreună cu care formează un cuplu de 17 ani. Minodora și Liviu doi au împreună un băiat, Marco, de care cei doi sunt foarte mândri.

„Are el foarte mare răbdare cu mie. Nu sunt o persoană rea, dar sunt capricioasă, vreau ca totul să fie ca mine. Nu știu nici să fiu diplomată. Dar după îmi pare rău”, recunoaște Minodora.

Citește și:

Fotografii de colecție! Tu știi ce soție frumoasă are medicul Valeriu Gheorghiță? Iată cum s-au cunoscut cei doi

Ce spune Dorian Popa despre relația sa cu Dumnezeu: ”Sunt, de multe ori, copleșit de traseul pe care Dumnezeu l-a ales în viață pentru mine”