În 2013, Teo Trandafir a suferit o intervenție de micșorare a stomacului, în urma căreia a pierdut 63 de kilograme. Însă, pentru a se menține, Teo a fost nevoită să urmeze un regim alimentar drastic.

Prezentatoarea are și un secret, pe care îl respectă cu sfințenie de mulți ani, secret pe care abia acum l-a împărtășit. Concret, vedeta bea dimineața, la prima oră, un litru și jumătate de apă, care o ajută să elimine toxinele din corp.

“Beau un litru și jumătate de apă dimineața, cum mă trezesc! N-ați vrea să știți cum e până înghiți atâta apă. E un chin groaznic, dar asta trebuie să fac eu de ani de zile”, a dezvăluit Teo, în emisiunea ei de la Kanal D.

Teo nu e singura vedetă care are tabieturi matinale. Unele vedete beau apă caldă pe stomacul gol, altele, apă cu zeamă de lâmăie, iar altele pun câte un ban de argint în paharul cu apă. Toate acestea, pentru accelerarea metabolismului, pentru stimularea digestiei, pentru prevenirea infecțiilor.

De astfel de ritualuri nu se dezic vedete precum Loredana Groza, Romanița Iovan și Anastasia Lazariuc, care arată senzațional la vârsta mijlocie.

Vezi și Teo Trandafir, adevăratul motiv pentru care s-a îngrășat: ”Am ajuns la un moment dat la 140 de kilograme”

Citește și:

Cum a trecut pandemia pentru Cristian Țânțăreanu: “M-am vaccinat primul, cu toți boșorogii”. Ce s-a întâmplat cu soția lui

Cine este mama actriței căsătorită cu Chris Hemsworth, cel mai sexy bărbat de la Hollywood? Imagini rare cu ea