Tatăl său a murit înainte ca ea să împlinească 18 ani. Familia nu avea o situaţie financiară bună, aşa că la 16 ani s-a angajat. A fost chelneriţă în Iaşi, în oraşul ei natal, a povestit ea la Antena Stars.

”Țin minte prima senzaţie pe care am avut-o în momentul în care am câştigat primii bani”

„Familia mea avea o situaţie foarte precară financiar. Tatăl meu murise, mama era educatoare, eram trei copii acasă. La 16 ani, mai exact în vara din clasa a 10-a, am vrut să contribui şi să îmbunătăţesc cumva situaţia noastră. Şi atunci m-am angajat ospătăriţă la o terasă, lângă gară.

Lucram 24 cu 48. Când eşti ospătar eşti în picioare tot timpul. Nopţi nedormite şi mi-a plăcut foarte tare, ţin minte prima senzaţie pe care am avut-o în momentul în care am câştigat primii bani, care erau din bacşiş, nu era salariu”, își amintește ea.

”Mi-am dat seama că nu o să mă accepte niciodată dacă le spun că am 16 ani, aşa că mi-am pus un creion dermatograf maro pe buze, ceva de o vulgaritate incredibilă, dar care mi-a adăugat nişte ani, şosete în sutien şi le-am zis că am 18 ani. Aşa am lucrat acolo două veri!”, a povestit acrtița din ”Vlad”.

Vezi și Monica Bârlădeanu, despre dragoste, căsătorie, copii și izolare. Are sau nu o relație?

Citește și:

Câte operații estetice are Ștefania, iubita lui Speak. Cum arăta înainte de a fi celebră

O recunoști? Vedeta e complet transformată, după ce a slăbit aproape 40 de kilograme