În plin scandal, aceasta și-a luat bagajele și a plecat în Canada, lăsându-l pe soțul ei, prințul Harry, să se lupte cu furia tatălui său, prințul Charles, și cu cea a reginei.

După ce, timp de câteva zile, a stat în umbră, dându-și seama că orice ar face va fi pusă sub lupă, în cele din urmă, ducesa și-a reluat activitățile. A fost la două centre de femei, continuându-și astfel activitățile caritabile, iar vineri a fost surprinsă la volanul unui Land Rover, avându-l în dreapta sa pe bodyguard-ul ei.

Meghan markle, la volanul unui Land RoverSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Deși nu ar fi nevoită să conducă, pentru că are alături angajați pregătiți să răspundă la oricare dintre cerințele ei, ducesa a preferat să șofeze ea, mai cu seamă că, în ultima vreme nu a mai avut o astfel de ocazie și se pare că-i lipsește.

A fost fotografiată în drum spre aeroport, unde urma să o aștepte pe o prietenă, instructor de pilates. Pozele o înfățișează veselă, relaxată, zâmbind, așa cum nu a mai fost fotografiată de multă vreme.

 După 10 minute de așteptare, în mașina ei a venit și Heather Dorak, prietena sa și cea cu care face antrenamentele încă de pe vremea când juca în ”Suits”. Heather Dorak a fost prezentă și la nunta sa din 2018, împreună cu soțul ei, Matt Cohen.

Cele două au și rămas însărcinate în aceeași perioadă, așa că le unesc multe experiențe.

Aflată în Canada, Meghan Markle locuiește, împreună cu Archie și bona, într-o vilă de 14 milioane de dolari, în Vancouver. Se așteaptă ca și prințul Harry să li se alăture foarte curând, poate chiar în această săptămână.

Vezi și Dovada că Meghan Markle a plecat din Marea Britanie o dată pentru totdeauna

Citește și: