Pentru că vor să aibă cât mai multe amintiri de neuitat alături de micuță, ei s-au apucat deja să facă primul brăduț pentru aceasta. „Pregatim primul brăduț al prințesei!”, a scris Gabriela. Îndrăgita prezentatoare TV a postat și o imagine în care face apare în timp ce pregătește bradul. Ei au optat pentru unul artificial, pe care l-au împdobot cu multe globulețe roz.

gabirelaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Citește și: Presa britanică, cuvinte de laudă la adresa fostului principe Nicolae. E comparat cu prințul Harry: „A devenit foarte iubit de români”

Au devenit părinți pe 23 septembrie

Gabriela și Tavi publică foarte des imagini cu fiica lor, Bella Victoria Margot, iar micuța a cucerit internetul. Aceasta este extrem de frumoasă și are niște ochii superbi ca mama ei. Ei au devenit părinți pe 23 septembrie și au ținut secret  numele bebelușei Victoria până în ziua în care a venit pe lume. Nașterea a fost filmată și au recunoscut că au avut foarte mari emoții.

Vedeta a născut prin cezariană, deși și-a dorit să nască natural. “Mi-e frică de naștere mai mult decât de momentul când o să vină ea. Aș fi vrut natural, dar nu mi-a ieșit pentru că am o trombofilie, sângele e subțiat și există riscul unei hemoragii. Nu e ceva grav, multe femei au”, a spus ea înainte de naștere.

 

Citește și: