Recent, ducii de Sussex au dezvăluit că vor avea o fetiță. Asta, după ce Meghan a pierdut o sarcină.

Sunt cum nu se poate mai pregătiți să-și strângă în brațe cel de-al doilea copil, pentru care fosta actriță are deja pregătit un cadou.

În cadrul unui interviu pe care Meghan Markle l-a acordat în 2015, când nici măcar nu-l cunoscuse pe prințul Harry, ea dezvăluia că păstrează cu sfințenie un ceas Cartier.

”Întotdeauna mi-am dorit ceasul Cartier French Tank. Când am semnat pentru al treilea sezon al serialului ”Suits”, am cumpărat modelul în două culori. Am gravat pe spate expresia ”pentru MM, de la MM” și intenționez să i-l dau fiicei mele într-o zi”, spunea atunci Meghan Markle.

Ceasul, care valorează în jur de 5.000 de euro, nu este atât de valoros din punct de vedere financiar. Are însă o valoare sentimentală uriașă pentru ducesa de Sussex.

Fiica sa și a prințului va primi, cel mai probabil, și inelul acvamarin care i-a aparținut prințesei Diana, dar și o brățară din argint cu diamante, ce i-a fost dăruită lui Meghan chiar de socrul ei, prințul Charles.

Ce avere a moștenit Harry de la prințesa Diana

Prințul Harry a dezvăluit că a reușit să iasă din familia regală britanică datorită averii pe care i-a lăsat-o mama sa și care îi permite să își întrețină familia în SUA.

Acesta a declarat în cadrul interviului oferit jurnalistei Oprah Winfrey că familia lui i-a tăiat sursele de finanţare, însă mama sa a „prevăzut acest moment”.

”Am ce mi-a lăsat mama și fără asta n-am fi putut face acest lucru. Parcă știa dinainte ce se va întâmpla și a fost alături de noi în acest proces”, spus Harry, care acum trăiește alături de soția sa în Los Angeles.

Când a murit, prințesa Diana le-a lăsat inițial celor doi fii ai ei, William și Harry, câte 6,5 milioane de lire fiecăruia. Însă banii au fost investiți, astfel că Harry a primit 10 milioane de lire în ziua în care a împlinit 30 de ani.

Vezi și Prințul Harry și Meghan Markle au dezvăluit sexul bebelușului. Dezvăluiri dureroase despre decizia lor de a părăsi familia regală

Citește și:

Anunțul făcut de o îndrăgită artistă: „Nu știu câte luni mi-au mai rămas de trăit”. Diagnosticul cumplit pe care l-a primit

Daniela Gyorfi, experiențe paranormale în propria casă: “Eu sunt cea care nu las spiritul mamei să plece. Am senzația că îi vede spiritul mamei mele…”