Simona Halep nu și-a mai făcut simțită prezența în online, după eliminarea neașteptată de la US Open, unde a cedat în primul tur, în fața Dariei Snigur (20 de ani, 124 WTA). Cu atât mai mult cu cât și divorțul ei a devenit public, tenismena avea toate motivele să caute liniște și absenteze o vreme din viața publică. Cu atât mai mult cu cât nu și-a anunțat încă prezența la niciun turneu în perioada următoare.

Primele poze cu Simona Halep după anunțul divorțului

Paparazzi CANCAN au surprins-o, însă, la doar o zi după ce divorțul ei face înconjurul presei. Din imagini se vede cât este de afectată și de îngândurată marea campioană, care a fost fotografiată în fața vilei din Primăverii pe care a cumpărat-o cu Toni Iuruc, după logodnă. Potrivit sursei citate, Simona Halep a venit cu bagajele la casa din Primăverii, ajutată de mama ei și de un bărbat necunoscut. Mai multe imagini puteți vedea AICI.

Simona Halep, în fața vilei din Primăverii Foto: CANCAN.RO

Simona Halep divorțează de Toni Iuruc, au anunțat, miercuri, jurnaliștii de la ProSport, care au mai aflat că cei doi vor parafa separarea la notar. Conform sursei citate, Halep și Iuruc nu vor împărți nimic, aceasta fiind înțelegerea dintre ei din momentul în care s-au cunoscut. Se pare că motivul divorțului ar fi distanța foarte mare dintre ei, cauzată de cariera Simonei Halep. Părinții campioanei ar fi insistat să își mai dea o șansă, drept pentru care ei au mers în această vară într-o vacanță în Grecia. Acolo, însă, lucrurile s-au clarificat, dar în direcția separării fără cale de întoarcere. Astfel că s-a ajuns în acest punct: divorțul la notariat!

Simona Halep și Toni Iuruc s-au cununat civil pe15 septembrie 2021

Toni Iuruc a confirmat divorțul de Simona Halep

Contactat de FANATIK, Toni Iuruc s-a rezumat să declare: ”Nu comentez viața noastră privată… Nu, nu divorțez mâine… Nu mai insistați, no comment”. Nu a negat însă divorțul. Ulterior, afaceristul a confirmat despărțirea. “Am hotărât de comun acord cu Simona să ne despărţim! Nu mai insistaţi, este ultima mea ieşire publică….De restul se vor ocupa avocaţii în cel mai civilizat mod cu putinţă. Mulţumesc de înţelegere!” a declarat Toni Iuruc pentru Fanatik.ro.

Simona Halep divorțează. În luna noiembrie ar fi trebuit să facă nunta

Simona Halep și Toni Iuruc s-au cununat civil pe15 septembrie 2021, la Constanța, iar toamna aceasta, mai exact pe 13 noiembrie, programaseră cununia religioasă. Nunta ar fi trebuit să aibă loc la Cazinoul din Sinaia, iar nași ar fi trebuit să fie Toni Mihale, prieten cu Toni Iuruc, și Cristina, partenera lui. „Sunt fericită în viața personală, de când l-am întâlnit pe Toni. Ne potrivim perfect. Se potrivește personalității mele, e puțin mai în vârstă și îmi înțelege toate toanele. În general, jucătorii de tenis au toane. E ușor la academie. Toni vine aici în weekend-uri, are la rândul lui muncă de făcut acasă, iar timpul petrecut împreună e perfect și mă ajută să continui cu tenisul”, declara Simona Halep, pentru TennisMajors.com, anul trecut.

Citește și: Toni Iuruc a confirmat divorțul de Simona Halep. Trei căsnicii scurte, trei divorțuri pentru afacerist

Citește și: Simona Halep, despre viața de femeie măritată: ”Soţul meu a făcut o cameră specială cu…”