După ce a anunțat că a fost diagnosticată cu COVID-19, Adelina Pestrițu a dispărut de pe rețelele de socializare. Le-a promis fanilor că îi va ține la curent cu detalii despre starea ei, dar aceasta a decis în cele din urmă să nu mai facă nicio postare, spre nemulțumirea fnailor, care s-au arătat îngrijorați pentru ea.

Toată lumea s-a întrebat dacă starea Adelinei pestrițu s-a agravat și dacă acesta e motivul pentru care este absentă de pe rețelele de socializare. Însă, acum s-au aflat primele informații despre starea vedetei.

View this post on Instagram

#Repost @adelina.pestritu with @get_repost ・・・ Ne-ati urmarit? 💕

A post shared by AdrianPerjovschi (@adrianperjovschi) on

Bunul ei prieten hair-stilistul Adrian Perjovschi a declarat în emisiunea lui Măruță că Adelina se simte bine acum. Adrian a povestit în emisiunea lui Cătălin Măruță că a vorbit chiar azi cu frumoasa brunetă și că regretă că nu a putut să fie alături de el la un eveniment găzduit de el. Întrebat de Măruță cum se simte Adelina, Adrian a răspuns că se simte bine: „Da, e bine. Am vorbit în fiecare zi cu ea la telefon și e bine”.

Cel mai probabil, Adelina a decis să nu mai posteze nimic pe rețelele de socializare despre cum o afectează coronavirusul, după ce mai mulți internauți au susținut că minte că are virusul Covid-19, ba chiar că ar fi fost plătită să spună că e bolnavă.