Constantin Zamfirescu, celebrul Gogoașă din serialul Trăsniții, a trecut luni printr-o intervenție chirurgicală complicată, peste care a trecut cu bine. Actorul a făcut primele declarații despre starea lui și chiar a postat și o imagine de pe patul de spital.

S-a aflat abia vineri că celebrul actor Constantin Zamfirescu, cunoscut în special pentru interpretarea personajului „Gogoașă” din celebru serial de comedie „Trăsniții”,  a fost diagnosticat cu cancer.. El a fost supus luni unei intervenții chirurgicale de extirpare a unui rinichi, peste care a trecut cu bine, după cum a anunțat chiar el.

zumzu-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

„Sunt bine. Am avut o noapte grea, dar azi sunt în salon, amețit, dar o sa dorm, apoi trebuie sa ma ridic si sa fac pași. Puțin câte puțin.

Ma refac si comunicăm, apoi … la treabă.

Mulțam fain tuturor”, a scris actorul, alături cu o poză cu el de pe patul de spital, în care le zâmbește fanilor.

„Zamzu e bine! Mulțumim tuturor pentru implicare și pentru gândurile bune”, au scris și colegii din trupa Sabotorii.

Colegii de trupă ai lui Constantin au fost cei care au anunțat vineri că îndrăgitul actor are cancer și pentru că va fi supus unei intervenții chirurgicale foarte grea are nevoie mare de sânge. Ei au făcut apel la fani să doneze sânge pentru colegul lor, Constantin Zamfirescu.

„Colegul nostru are nevoie de sânge. Orice grupă.

Nu am fi vrut sa facem asta! Nu v-am fi scris nimic despre situația prin care trece, dar urmează sa fie supus unei intervenții chirurgicale de extirpare a unui rinichi. A fost diagnosticat cu cancer. O astfel de operație este mare consumatoare de sânge, iar perioada asta este una de mare carență în rezervele de sânge. Corpul medical a cerut să găsim măcar un donator care să facă acest gest umanitar. Din păcate, in urma analizelor, noi nu putem dona!

Oricine va dori sa facă asta, va trebui să specifice că donează pentru Constantin Zamfirescu și spitalul Carol Davilla”, au scris colegii din trupa Sabotorii.

Citește și:

Gabriela Cristea a împlinit 46 de ani! Declarația superbă pe care i-a făcut-o Tavi Clonda

Monica Odagiu, primele declarații despre relația cu Dan Bittman