Kate Middleton și prințul William au evitat să-l expună prea mult presei și să-l scoată în public pe cel de-al treilea lor copil, care a venit pe lume pe 23 aprilie.

Însă, fanii familiei regale au putut să-l vadă acum foarte bine în pozele aniversare ale prințului Charles. În imaginile realizate grădina reședinței regale Clarence House, micul prinț apare în brațele mamei lui, iar fanii au observat imediat un detaliu important despre el. Mai exact, prințul Louis a moștenit trăsăturile fizice ale mamei sale și seamănă perfect cu ducesa de Cambridge. Fanii regali sunt de părere că mezinul cuplului regal este adorabil și este bucățică ruptă din Kate, fiind copia fidelă a mamei lui.

Imagini adorabile cu prințul Louis! Nu au mai fost văzute până acumSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Prințul Louis a venit pe lume pe 23 aprilie

Deși e unul dintre cei mai faimoși bebeluși din lume, după nașterea sa, micuțul a mai fost văzut în public doar la botezul lui, iar recent ducii de Cambridge l-au luat cu ei într-o vizită la Londra, unde au participat la un banchet de stat organizat în onoarea Reginei Maxima a Olandei.

Însă, un fan al familiei regale a reușit să-i surprindă pe ducii de Cambridge întorcându-se cu elicopterul din capitala Angliei la reședința lor de la palatul Kensington. Ei  au fost filmați, spre deliciul tuturor,  în compania prințului Louis, însă băiețelul abia se vede de la distanța de la care a fost filmat.

Prințul Louis Arthur Charles a venit pe lume pe 23 aprilie. Bebelușul este al cincilea moștenitor la tronul Marii Britanii și al șaselea strănepot al Reginei Elisabeta a II-a.

Fotografii: Twitter/Clarence House

Citește și: