Filmările emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici” sunt în toi la PRO TV. Echipa și prezentatorii se află în Republica Dominicană, iar numele concurenților sunt ținute, încă, la secret. În schimb, au apărut primele imagini de filmări și se vede clar că nu e viață ușoară acolo, nici măcar pentru staff-ul producției, darămite pentru concurenți. Adela Popescu a acceptat să prezinte emisiunea, însă a avut și ceva condiții. Pentru că are trei copii mici acasă, ea a cerut derogare ca familia să o însoțească în delegație, așa că Radu Vâlcan, soțul ei, a ajuns în Paradis și îmbină utilul cu plăcerile.

adela-popescu-radu-valcan-dominicana-sunt-celebru-scoate-ma-de-aici-8SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 15

Adela trudește la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, Vâlcan se distrează

El este și bona perfectă pentru micuții Adrian, Alexandru și Andrei, dar știe să profite de timpul liber și pentru a-și satisface mici plăceri. Se trezește cu noaptea în cap și aleargă pe plajă, se bălăcește în piscine superbe, uneori și alături de Cabral, când acesta prinde câte o pauză de la filmări, se plimbă cu copiii sau ia pulsul locului, testând bucătăria locală și tradițiile.

Radu Vâlcan a nimerit la o festivitate de Ziua Tatălui, care în Republica Dominicană se sărbătorește pe 31 iulie, și a scris pe Instagram câteva impresii. „Ziua Tatălui. Astăzi, Republica Dominicană. Plaja plină, familiile sărbătoresc din plin. Păi, adun toți tăticii prieteni și o facem lată în fiecare zi”, a scris Radu.

Într-o altă zi, el s-a bălăcit ca un copil în piscină, în compania prietenului Cabral. „Eu i-am zis că Berceniul este prea departe și, dacă vrem să bem o bere împreună, să ne vedem la mijloc”, a glumit Vâlcan, cu aluzie la cartierul copilăriei lui Cabral.

„Sunt celebru, scoate-mă de aici”, în curând la PRO TV

Unele dintre cele mai mari celebrități din România vor trăi timp de două luni cea mai mare provocare a vieții lor în reality show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Departe de casă, complet izolate, fără niciun contact cu fanii și luxul obișnuit, cu resurse limitate, înconjurate de insecte și animale exotice, vedetele se vor lupta pentru titlul de Regele sau Regina junglei. Cabral și Adela Popescu sunt gazdele acestui sezon care va împinge la maximum limitele psihice și fizice ale concurenților. Emisiunea a mai fost difuzată la PRO TV, în 2015, dar a fost prezentată de Cabral și de Mihai Bobonete. Câștigătorul de atunci a fost Cătălin Moroșanu.

Citește și: Adela Popescu și Radu Vâlcan au ajuns în Dominicană, după ce au zburat 13 ore cu 3 copii mici. Incredibil ce imagini a publicat, din avion

Citește și: Adela Popescu, probleme cu cei 3 copii: „Absolut toate mamele trec prin asta”. Ce i-au răspuns alte vedete