Cătălina Grama a atras toate privirile într-o rochie verde extrem de scurtă, asortată cu rochița fiicei ei, care a fost îmbrăcată într-o rochiță cu aceeași croială, dar într-o nuanță mai deschisă, un verde- mentă. Ținuta i-a pus actriței silueta în valoare, demonstrând astfel că și-a revenit rapid după naștere și a reușit să dea jos kilogramele acumulate, afișând niște picioare perfect tonifiate.

„A fost odată ca niciodată…mai precis în duminica ce a tocmai a trecut un botez ca în povești. Zânuța noastră, care încă de la început a fost desprinsă parcă dintr-un basm fermecat, a devenit creștină. Am botezat-o în data de 28 mai pe Zora Maria, cea mai zâmbitoare fetiță de pe această planetă. Am avut emoții mari, încă de când am primit trusoul brodat cu numele ei și data evenimentului, deși mai trecusem încă o dată prin asta la botezul frățiorului ei”, a scris Jojo, care este și mama unui băiețel, pe blogul ei.

jojoSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Actrița a postat și pe pagina ei de facebook, două imagini în care își ține fetița în brațe,  cu mesajul: „ Fericirea gângurește frumos în brațele mele”.

Jojo și-a botezat duminică fetița, pe micuța Zora. Aceasta a venit pe lume în luna ianuarie și este rodul iubirii dintre ea și actorul Paul Ipate.

Foto: www.catalinagrama.com