Ceea ce părea inițial doar o joacă și o provocare online a devenit certitudine. Zannidache, câștigătorul din 2021, Alex Delea, câștigătorul din 2022, Elena Chiriac (finalistă în 2022) și Oana Ciocan (concurentă în 2022) au ajuns la Survivor România 2023, iar poza cu ei în aeroport, postată pe contul de Instagram al emisiunii, a stârnit reacții virulente și isterie în social media. Dar acela a fost doar începutul. Cei patru nu doar că au ajuns la Survivor, dar au și intrat în pâine și au concurat pe traseu, în ediția difuzată duminică, pe Voyo.ro, și care se va vedea la televizor luni, 27 martie.

Zanni, debut cu ghinion la Faimoși

Miercurea trecută, la finalul Consiliului, prezentatorul Daniel Pavel i-a invitat pe Zanni, Alex Delea, Elena Chiriac și Oana Ciocan să se alăture triburilor, din postura de mentori. ”Ei vă asistă la acest moment bornă al evoluției voastre, o fac mentorându-vă, dar mai ales luptând și arătând din ce e făcut un Supraviețuitor”, le-a spus Daniel Pavel concurenților.

În această seară, telespectatorii vor putea urmări prima noapte a foștilor concurenți înapoi pe insulă, dar și ce sfaturi le oferă aceștia Faimoșilor și Războinicilor.

Faimosii-mentorii-Zanni-Elena-ChiriacSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

”O să purtați experiența asta cu voi toată viața”, le-a spus Elena, în timp ce Alex Delea a subliniat ce este cu adevărat important: ”trebuie să se schimbe voința”. ”Aveam nevoie să ne încărcăm iar cu energia asta”, a spus Oana, iar Zanni e decis să dea totul pentru a-i ajuta pe concurenți: ”sunt aici pentru a fi la dispoziția lor”.

În ediția de luni, 27 martie, concurenții vor juca două jocuri, unul de recompensă și unul de comunicare, apel video cu familia. Miză mare pentru toată lumea, însă fericiții câștigători ai ambelor probe au fost Războinicii. Jocul de Recompensă, picnic, a fost câștigat de Râzboinici cu 10-4, iar Jocul de Comunicare, cu 7-5. Astfel, revenirea lui Zanni la Survivor nu a fost cu noroc pentru Faimoși, dar nu e totul pierdut.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

A post shared by Survivor Romania (@survivorromania.oficial)

Citește și: Zannidache e de nerecunoscut la 2 ani de la participarea la „Survivor România”: ”Tanc te-ai făcut, frățiorule!”

Citește și: Isterie la Survivor după ce patru foști concurenți s-au întors în Dominicană. Reacțiile au apărut imediat