Theo Rose a dezvăluit că a făcut COVID-19 pentru a doua oară și se află acasă în recuperare. Din fericire, nua re o formă gravă și a decis să se filmeze pentru a le arăta fanilor ei că este bine.

Artista a vrut să îi liniștească pe fanii ei, care s-au îngrijorat destul de tare după ce au aflat că are din nou Covid-19, iar apoi a lipsit de pe rețelele de socializare. Cântăreața a postat acum câteva filmulețe cu ea pentru a le demonstra admiratorilor că este în afara oricărui pericol și speră să se recupereze cât mai repede, făcând a făcut despre starea ei de sănătate.

„M-am hotărât să vă vorbesc, să vedeți că sunt ok. Sunt întreagă. Nu sunt la spital. Nu mă simt foarte rău. Sunt norocoasă. Nu e o formă gravă. Sunt fomfăită pe nas, mă doare în gât. În astea două zile am transpirat întruna. Nici n-am stat să zac, vă spun sincer. M-am băgat în cadă, mi-am făcut băi fierbinți. M-am frecat cu carmol. Numai așa am ținut-o, am dormit întruna. Mi-am făcut aerosolii mei cu dexametazonă, am luat paracetamol”, a povestit Theo Rose pe Instastory.

the roseSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Pentru că mulți internauți au întrebat-o dacă este vaccinată, artista a vrut să lămurească și acest lucru.

„Vă răspund sincer. Nu sunt vaccinată, încă. Nu știu ce o să fac. Nici nu vreau să intru în subiectul ăsta că stârnește multe discuții. Sunt păreri împărțite. Nu mă interesează nici să le știu, nu mă interesează nici să vă spun care e părerea mea. Important e că nu mă simt așa rău”, a spus cu fermitate Theo Rose.

Marea ei neplăcere este că nu poate să își onoreze spectacolele pe care le avea programate în această perioadă. De asemenea, artista a spus că speră că nu a transmis virusul nimănui și că a avut grijă să nu interacționeze cu foarte mulți oameni.

Ultima perioadă a fost una destul de aglomerată pentru artistă, în sensul că a avut foarte multe cântări, acesta fiind și motivul pentru care a ales să se testeze, căci se gândea că e posibil să se fi infectat.

Ultima oară se infectase în noiembrie 2020, însă boala a revenit acum. La început, tânăra muziciană a crezut că are o simplă răceală, iar apoi și-a făcut mai multe teste pentru a vedea dacă nu cumva are din nou Covid.

Primele două teste au ieșit negative, iar cel de-al treilea s-a pozitivat. Cântăreața a postat câteva filmulețe cu ea pentru a le demonstra admiratorilor că este în afara oricărui pericol și speră să se recupereze cât mai repede.

Citește și:

Nicu Covaci: ”Eu trebuia să fiu primar în Timișoara, dar m-am dat la o parte pentru că…

Maria Speranța, fiica Adrianei Trandafir, dezvăluiri despre Asia Express: «A fost greu să fim amândouă împreună»