În urmă cu o zi, Andreea Esca a publicat pe contul de Instagram mai multe fotografii de familie, în care apare inclusiv soțul ei.

Andreea Esca și soțul ei, Alexandre Eram, și-au sărbătorit ieri fiica: Alexia a împlinit 20 de ani. Drept urmare, a fost petrecere mare în familia vedetei Pro TV, petrecere care a luat parte inclusiv iubitul acesteia, Mario.

Este pentru prima dată când Alexandre Eram apare în spațiul public, după ce s-a luptat cu noul coronavirus.

Alexandre Eram apare îmbrăcat într-o cămașă mexicană lejeră, zâmbitor. E într-o formă bună și nicmi nu trădează faptul că a a trecut prin încercarea vieții sale. La începutul lunii iulie a fost internat la spitalul Victor Babeș din București, cu o formă gravă de Covid-19.

imagini-de-la-ziua-AlexieiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Andreea a dezvăluit atunci că Alex a avut nevoie de ventilație mecanică și de un tratament cu plasmă hiperimună, adică genul de intervenție rezervat persoanelor care dezvoltă o formă gravă a bolii și care nu răspund la alte tratamente.

”Avem în minte că forma gravă a acestei boli o fac cei care au boli cronice, care au nişte probleme anterioare. Soţul meu, un bărbat de 50 de ani, care nu are nici o boală cronică, care nu fumează, care face sport, duce o viaţă foarte ordonată, a făcut cea mai gravă formă dintre noi trei.

Plămânii lui au fost extrem de afectaţi într-un timp extrem de scurt. Organismul a reacţionat violent într-un timp scurt şi foarte repede a ajuns la terapie intensivă. Îmi tot spunea: «Nu mai pot, nu mai pot. Este groaznic! Cred că aşa arată iadul»”, a povestit Andreea Esca într-un interviu pentru Ştirile Pro Tv.

Andreea Esca și Alexandre Eram acum 20 de ani, în Capitală. Parintii spirituali le-au fost Ana si George Copos. După doar câteva luni, s-a născut fetița lor, Alexia. A urmat Aris. Nunta celor doi a fost evenimentul monden al anului, la acel moment. A fost considerată de mulți drept o nuntă de poveste.

„Prima dată l-am văzut la o petrecere, la un restaurant pe malul lacului. L-am văzut printre oameni și mi-a plăcut foarte mult. L-am văzut așa de frumos și am întrebat o prietenă cine este băiatul acesta. Lavinia Sârbu, fosta soție a lui Adrian Sârbu, se ocupa de vestimentația noastră, la Pro Tv, pe vremea aceea și mi-a zis: știu eu, stă cu noi pe stradă, sacourile voastre le facem la fabrica unde lucrează el. Vrei să ți-l prezint?”, povestea Andreea Esca cu ani în urmă.

Vezi și Andreea Esca a avut coronavirus. „Niciodată nu te aștepți să ți se întâmple tie…”. Vedeta a izbucnit în lacrimi la TV

Citește și:

Ce a pățit bebelușul lui Lili Sandu la doar 24 de ore de la naștere. Vedeta a povestit tot cu lacrimi în ochi

Botezul mult amânat al mezinei lui Dinu Maxer și Deea în sfârșit are loc! Detalii despre evenimentul la care muncesc de aproape 6 luni