Charlotte a început grădinița Willcocks Nursery din Londra, aflată la doi pași de reședința ducesei de Cambridge și a ducelui, care locuiesc la palatul Kensington. Pentru a marca evenimentul, Kate Middleton i-a făcut două poze, care ulterior au fost făcute publice. Micuța poartă o hăinuță de culoare burgundy, un fular roz, pantofi roșii și are părul prins cu o fundiță asortată cu haina. Fanii familiei regale au observat imediat din poze, că Charlotte începe să semene pe zi ce trece din ce în ce mai mult cu mama ei, ducesa de Cambridge.

SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

„Ducele și ducesa de Cambridge sunt foarte încântați să vă arate două fotografii cu prințesa Charlotte din această dimineață la palatul Kensington. Imaginile au fost realizate de ducesă chiar înainte ca prințesa Charlotte să meargă la grădinița de la Willcocks Nursery School”, au transmis reprezentanții palatului Kensington pe Twitter, unde au publicat cele două imagini.

Kate și William plătesc 14,550 de lire sterline pe an pentru ca micuța să urmeze cursurile acestei prestigioase instituții. Charlotte trebuia să înceapă grădinița pe 4 ianuarie, însă Kate și William au dezvăluit că de fapt azi a fost prima zi de grădiniță a fiicei lor.

Charlotte urmează cursurile unei grădinițe din Londra

Din păcate, micuța prințesă nu a putut merge la aceeași grădiniță ca fratele ei, prințul George, care a fost la dat la Westacre Montessori School, în Norfolk. Însă, Kate și William au luat această decizie, pentru că și-au dorit ca grădinița să fie aproape de casa lor. Pe vremea când George era la grădiniță, ei locuiau la reședința lor  Anmer Hall din  Norfolk, care se afla foarte aproape de locul în care învăța fiul lor.Însă, pentru că ducesa este însărcinată cu al treilea copil, care va veni pe lume în luna aprilie, cei doi au decis să se mute înapoi în Londra pe perioada sarcinii.

Citește și: