Katy Perry a devenit mămică la vârstă de 35 de ani, iar ea și Orlando Bloom,( 43 de ani) au ales să facă marele anunț prin intermediul UNICEF, unde cântăreața este ambasadoare.


Katy Perry a fost surprinsă în public pentru prima dată de când a devenit mămică. Paparazzii au fotografiat-o la cumpărături, în Santa Barbara, California, iar fanii cu greu au recunoscut-o. Se pare că frumoasa artistă a luat foarte multe kilograme în sarcină, iar cele mai recente imagini cu ea au uimit de toată lumea.

*PREMIUM-EXCLUSIVE*  Katy Perry steps out for the first time after giving birth to go shoppingSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Katy Perry și Orlando Bloom au o relație de mai bine de trei ani, iar anul trecut s-au logodit, iar pe 27 august au devenit părinții unei fetițe, pe nume Daisy Dove Bloom.

Perry a mai fost căsătorită cu actorul Russell Brand, de care a divorţat în 2011, după 14 luni de căsnicie, iar Orlando Bloom a mai avut un mariaj de scurtă durată cu Miranda Kerr, care i-a adus pe lume un băiețel.

Citește și:

Așa arăta Loredana la 16 ani, când s-a lansat! Mai seamănă cu cea de azi?

Soția lui Răzvan Fodor a împlinit 32 de ani, iar urarea lui a emoționat pe toată lumea. E cea mai frumoasă declarație de dragoste