Kate Middleton a anunțat la începutul lunii că este însărcinată cu al treilea copil. Aceasta a fost dusă de urgență la spital, în luna august, în Marylebone, Londra, din cauză că se confruntă cu aceleași probleme pe care le-a avut și la celălalte două sarcini. Ea suferă grețuri matinale severe, după ce fost diagnosticată în 2012, cu hiperemeza de sarcina,  sarcină toxică și din această cauză se simte foarte rău. Acest lucru se vede și pe fața ei, în  înregistrarea video, ducesa părând extrem de slăbită și de obosită. Acestea sunt primele imagini în care apare Kate după ce a anunțat că este însărcinată.

Kate 2SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 12

Kate vrea să nască acasă

Ducesa de Cambridge îi sfătuiește pe părinți în filmuleț să vorbească cu copiii lor și să le înțeleagă emoțiile ca fiind normale, precizând că uneori emoțiile sunt atât de mari încât devin foarte greu de controlat. „Sănătatea mentală este felul în care ne simțim și gândim. Lucruri care nu pot fi văzute cu adevărat, dar care ne afectează în fiecare zi și câteodată ni se pare dificil să vorbim despre ele”, spune ducesa. Kate vrea ca aceste filmuțele să-i ajute pe școlari să înțeleagă dificultățile cu care se pot confrunta. „Ca părinți, toți vrem ca micuții noștri să aibă un început cât mai bun în viață. Încurajându-i pe copii să înțeleagă și să fie deschiși când vorbesc despre sentimentele lor le va dezvolta abilități de a face față mai bune urcușurilor și coborâșurilor cu care ce vor confrunta pe măsură ce vor crește. Este important pentru copiii noștri să înțeleagă că este normal să avem emoții și că trebuie să ceară ajutor dacă simt că emoțiile îi copleșesc”, mai spune Kate.

Kate a șocat pe toată lumea cu decizia ei neașteptată.  Ea a precizat că vrea de data aceasta să nască acasă, ci nu la spital, după ce pe prințesa Charlotte a reușit să o aducă pe lume ușor și repede. Ea a fost în travaliu doar câteva ore și oamenii nu au așteptat prea mult să o vadă pe mica prințesă, iar ducesa chiar a putut să plece acasă de la spital foarte repede, potrivit Daily Mail. Ea speră că și cea de-a treia naștere va fi la fel de ușoară.

Citește și: Ce s-a întâmplat cu Jim Carrey? Actorul a ajuns piele și os. Nu-l mai recunoști

Kate Middleton s-a chinuit să-l convingă pe William să devină iar părinți

Mai mult, aceasta și-a exprimat deja dorința de a nu apela la calmante și nici la anestezi epidurală. Vrea ca nașterea să fie cat mai normală și naturală și să aibă loc la palatul Kensington. Desigur, ducesa va merge mai departe cu această decizie atâta timp cât nu apar complicații de-a lungul sarcinii sau dacă aceasta nu prezintă nici un risc.

Citește și: Vă mai amintiți de gemenele de la Indiggo? Au dat lovitura în SUA și au ajuns celebre

Cel de-al treilea copil va fi al cincilea moștenitor al coroanei regale

Potrivit Daily Express, Kate Middleton a fost cea care și-a dorit și cel de-al treilea copil și a insistat foarte mult să-l convingă pe William să-și mărească familia, deși prințul considerau că au familia perfectă doar cu un băiat și o fată. Mai mult, acesta nu era de acord pentru că știa cât de rău s-a simțit Kate la celălalte două sarcini. Cu toate acestea, soția sa i-a explicat că mama ei a avut trei copii și vrea și ea să aibă la fel, pentru că a crescut cu trei copii în casă și așa este obișnuită. Deși William l-a avut doar pe Harry, în cele din urmă ducesa a câștigat și prințul a fost de acord să-i împlinească dorința.

Cel de-al treilea copil al lor va fi al cincilea moștenitor al coroanei regale, în linia succesiunii la tron, ceea ce îl va împinge pe Harry abia pe locul șase.

Citește și: