Prințul Harry și soția sa, Meghan, sunt în mijlocul unui scandal de proporții care, de fapt, nici nu a izbucnit pe deplin. Toată lumea așteaptă difuzarea documentarului Netflix, din 8 decembrie, în care se vor dezvălui lucruri grele despre casa regală britanică, desigur din perspectiva ducilor de Sussex. Până atunci, cuplul a fost surprins pe aeroportul din New York, unde au aterizat cu un avion privat. Zâmbitori, îmbrăcați casual, cu o atitudine relaxată, Meghan și Harry se pregătesc să participe, pe 6 decembrie, la o decernare de premii.

Prin atitudinea lor parcă doresc să arate că nu i-au afectat câtuși de puțin titlurile din presa britanică, nemiloase în ultima vreme. A doua zi după apariţia primului trailer al docuseriei, jurnaliștii i-a judecat dur pe Meghan şi Harry. Aceasta îi acuză pe cei doi de „sabotaj”, şi că vor să compromită vizita oficială a lui William şi Kate în Statele Unite, în contextul acuzaţiilor de rasism la adresa naşei lui William. FOTOGRAFII: PROFIMEDIA

*PREMIUM-EXCLUSIVE* Prince Harry and Meghan Markle arrive in NYC aboard a private jetSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Meghan şi Harry ar fi fost plătiţi cu 100 de milioane de dolari pentru a filma acest documentar

Daily Mail vorbeşte astfel despre o „declaraţie de război”, în timp ce The Sun titrează „Un sărut care înseamnă război”, notează News.ro, care a făcut retrospectiva presei britanice. Daily Mail asigură că, în „cercurile regale”, Harry şi Meghan sunt comparaţi cu Kardashian, oameni „ocupaţi să vorbească despre ei înşişi şi să facă bani”. Revista Elle Australia susţine că Meghan şi Harry ar fi fost plătiţi cu 100 de milioane de dolari pentru a filma acest documentar.

Ducii de Sussex promit în acest trailer să relateze perspectiva lor şi cât de dificil a fost pentru ei. Dovadă imaginile în care Meghan apare plângând. „Eroii sunt Harry şi Meghan, care par că au dreptate şi sunt nedreptăţiţi. Băieţii răi nu sunt greu de depistat: mass-media şi restul familiei regale”, a scris The Times, pentru care acest film promite a fi „foarte părtinitor”. La fel ca la momentul interviului lor cu Oprah Winfrey anul trecut, Meghan şi Harry sunt astfel acuzaţi că „au dat cu piciorul”.

E dificil să te plângi de oameni care trăiesc într-o astfel de opulenţă, spune cotidianul, care se întreabă: „Sunt ei motivaţi de lăcomie, de răzbunare sau de căderea monarhiei?”. 

Citește și: Imagini private cu Meghan și Harry. Netflix a lansat un prim trailer al serialului despre viața lor. „Nimeni nu vede ce se întâmplă în spatele uşilor închise”

Citește și: Meghan Markle, terapie la shopping. Ducesa de Sussex, complet nemachiată și îmbrăcată într-o salopetă cu umerii goi