George și Amal Clooney, în ItaliaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Celebrul actor și Amal și-au luat copiii și au plecat în prima lor vacanță împreună în Italia, în vila  Oleandra, pe care starul o deține pe lacul Como. Cu toate acestea, cei doi reușesc să-și facă timp și pentru ei și marți seară au ieșit la o cină romantică,  într-un restaurant din apropiere, Gatto Nero, situat în Cernobbio, aceasta fiind prima lor apariție în public de când au devenit părinți.

CItește și:Unde își petrec starurile vacanța de vară. Află ce vedetă vrea să vină în România

George Clooney și Amal par mai îndrăgostiți ca niciodată

George și Amal par mai fericiți și mai îndrăgostiți ca oricând, ei fiind surprinși de paparazzi în momente extrem de tandre, cei doi reușind cu greu să-și ia ochii unul de la celălalt. Mai mult, frumoasa avocată a afișat o siluetă de invidiat, nici măcar nu zici că abia a devenit mamă.

Amal a născut pe 6 iunie, în mare secret,  un băiat și o fată, gemenii Ella și Alexander.„Amal și George i-au primit  în viețile lor pe Ella și lui Alexander Clooney. Ella, Alexander și Amal sunt toți sănătoși, fericiți și sunt bine”, a declarat atunci un purtător de cuvânt al cuplului, glumind apoi: „ George este sedat și ar trebui să-și revină în câteva zile”.

George Clooney și Amal, o avocată cunoscută în drepturile omului, s-au căsătorit în 2014, în Veneția, după ce timp de câteva decenii a fost unul dintre cei mai râvniți burlaci. Marele eeveniment a avut loc  la doar cinci luni după ce starul de la Hollywood a cerut-o pe celebra avocată în căsătorie, și după un an de relație.

Citește și: